Дерменджиев: Любо е добър треньор, но не искам да го слушам (ВИДЕО)

Несъвместимо е за Левски да участва в заговори, ние дори не говорим срещу съдиите, заяви треньорът на сините

Дерменджиев: Любо е добър треньор, но не искам да го слушам (ВИДЕО)
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев отказа да коментира съдиите преди утрешния мач с ЦСКА. Треньорът призова те да бъдат оставени на спокойствие, за да свирят това, което виждат. Специалистът допълни, че е несъвместимо за Левски да участва в заговори. Този негов отговор дойде по повод казаното по-рано днес от Любослав Пенев, че отбори от Топ 6 играят в съюз срещу ЦСКА, а съдиите ощетяват нарочно червените. 
 
“Имаме проблеми с контузени и наказани играчи, някои се връщат, така че ще има 11 човека на терена. В един такъв мач няма фаворити. Не мисля, че имаме предимство заради скорошния двубой на ЦСКА в Купата на България срещу Ботев Пд и умората в съперника, защото отборите са добре тренирани. Мисля, че физически отборите ще са на добро ниво. 
 
Тимът на ЦСКА ще бъде много концентриран. Мачът с Ботев за купата няма нищо общо. Мисля, че дори малко го бяха подценили. Срещу нас ще е съвсем различно”, каза Дерменджиев, след което бе попитан дали постоянните коментари срещу съдиите са с цел да им се влияе, на което той отговори:
 
“Мисля, че трябва да се концентрираме върху играта на отборите, върху това какво ще покажем на зеления терен и феновете да бъдат доволни. Любо е добър треньор, умее добре да въздейства психологически на играчите, а също така да им намери точните позиции. Качеството на игра на ЦСКА е значително подобрено. Трябва да направим добър и зрелищен мач”, заяви треньорът на Левски.
 
Относно намека за заговор срещу ЦСКА отпреди няколко часа, който направи Любослав Пенев по време на своята пресконференция, наставникът на сините отговори:
 
“Не съм го чел и не искам да го слушам. Несъвместимо е за Левски да участва в заговори. Дори не говорим срещу съдиите защо не са наказани или защо не са ни свирили дузпа”, каза Дерменджиев.
 
“Не настройвам отбора психологически на такава тема. Искам да излязат и да играят. Изиграхме добър мач срещу Лудогорец. Искам настройката да е по същия начин, но без да повтаряме индивидуалните грешки. Като заряд приемам срещата с ЦСКА като всеки един мач. Искам играчите ми да бъдат концентрирани и да играят това, което могат. Искам да зарадваме феновете с добра игра. Искам да оставим съдиите да свирят нормално. Много ги коментираме преди и след мачовете. Нека ги оставим да си свирят нормално и това, което виждат”, завърши Дерменджиев.
 
 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки