Дерменджиев: Любо е добър треньор, но не искам да го слушам (ВИДЕО)

Несъвместимо е за Левски да участва в заговори, ние дори не говорим срещу съдиите, заяви треньорът на сините

Дерменджиев: Любо е добър треньор, но не искам да го слушам (ВИДЕО)
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев отказа да коментира съдиите преди утрешния мач с ЦСКА. Треньорът призова те да бъдат оставени на спокойствие, за да свирят това, което виждат. Специалистът допълни, че е несъвместимо за Левски да участва в заговори. Този негов отговор дойде по повод казаното по-рано днес от Любослав Пенев, че отбори от Топ 6 играят в съюз срещу ЦСКА, а съдиите ощетяват нарочно червените. 
 
“Имаме проблеми с контузени и наказани играчи, някои се връщат, така че ще има 11 човека на терена. В един такъв мач няма фаворити. Не мисля, че имаме предимство заради скорошния двубой на ЦСКА в Купата на България срещу Ботев Пд и умората в съперника, защото отборите са добре тренирани. Мисля, че физически отборите ще са на добро ниво. 
 
Тимът на ЦСКА ще бъде много концентриран. Мачът с Ботев за купата няма нищо общо. Мисля, че дори малко го бяха подценили. Срещу нас ще е съвсем различно”, каза Дерменджиев, след което бе попитан дали постоянните коментари срещу съдиите са с цел да им се влияе, на което той отговори:
 
“Мисля, че трябва да се концентрираме върху играта на отборите, върху това какво ще покажем на зеления терен и феновете да бъдат доволни. Любо е добър треньор, умее добре да въздейства психологически на играчите, а също така да им намери точните позиции. Качеството на игра на ЦСКА е значително подобрено. Трябва да направим добър и зрелищен мач”, заяви треньорът на Левски.
 
Относно намека за заговор срещу ЦСКА отпреди няколко часа, който направи Любослав Пенев по време на своята пресконференция, наставникът на сините отговори:
 
“Не съм го чел и не искам да го слушам. Несъвместимо е за Левски да участва в заговори. Дори не говорим срещу съдиите защо не са наказани или защо не са ни свирили дузпа”, каза Дерменджиев.
 
“Не настройвам отбора психологически на такава тема. Искам да излязат и да играят. Изиграхме добър мач срещу Лудогорец. Искам настройката да е по същия начин, но без да повтаряме индивидуалните грешки. Като заряд приемам срещата с ЦСКА като всеки един мач. Искам играчите ми да бъдат концентрирани и да играят това, което могат. Искам да зарадваме феновете с добра игра. Искам да оставим съдиите да свирят нормално. Много ги коментираме преди и след мачовете. Нека ги оставим да си свирят нормално и това, което виждат”, завърши Дерменджиев.
 
 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки