УНИКАЛНО! Над 500 000 празнуваха Шестата с Ливърпул (ВИДЕО+СНИМКИ)

Парадът продължи близо 4 часа с много бира, снимки и песни

УНИКАЛНО! Над 500 000 празнуваха Шестата с Ливърпул (ВИДЕО+СНИМКИ)

Над половин милион души излязоха по улиците на Ливърпул, за да празнуват с любимците си трофея от Шампионската лига. В събота "червените" спечелиха европейската купа за шести път в историята си. Тимът на Юрген Клоп победи с 2:0 Тотнъм във финала, който се игра на ст. "Уанда Метрополитано" в Мадрид.

 

По-рано днес тимът кацна на летище "Джон Ленън" и близо четири часа продължи празничния парад из града. Юрген Клоп и футболистите му обикаляха със специално декориран за случая открит автобус и приемаха поздравления от стотиците хиляди привърженици. Всички заедно пееха любимите песни на феновете. 

Футболистите не пропуснаха възможността да заснемат паметните кадри на своите мобилни телефони, а един от най-дейните в празненствата бе Джорджино Вайналдум. Холандският халф на „червените” пусна живо предаване в своя Instagram профил, но в един момент изпусна телефона си. Учудата в холандеца бе голяма, че телефонът му предаваше още и последва бурен смях.
 
 
Най-колоритната фигура обаче отново беше мениджърът Юрген Клоп, който пиеше бира и не спря да се шегува, както с феновете, така и с футболистите си.
 
 
Празненствата ще продължат дълго след края на официалната обиколка на футболистите с Купата, която финишира при Роял Ливър Билдинг, една от емблематичните сгради в града.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки