Царско село представи четирима нови

Новакът в Първа лига се подсили с двама бразилци

Царско село представи четирима нови

 Четирима нови футболисти подписаха договори с Царско село за дебютния сезон на клуба в Първа професионална футболна лига. Старши-треньорът Никола Спасов ще може да разчита на две нови бразилски попълнения – Андерсон Кордейро Коста и Евертон Диас. От новия сезон екипа на „царете“ ще обличат още трикратният шампион на България Иван Чворович и Сергей Георгиев. 

 
Изпълнителният директор на клуба Иво Андреевски официално връчи фланелки и шалчета на новите играчи. Квартетът ще бъдат на разположение на Никола Спасов за първата контролна среща на отбора срещу Струмска слава (Радомир), която е предвидена за събота (22 юни) от 10:30 часа на централния терен на комплекс „Царско село“.
 
„Видяхме, че в бразилците има много потенциал. Андерсон е млад футболист, който на 18 години дебютира за мъжкия тим на Атлетико Минейро. Евертон пък е натрупал достатъчно опит в бразилското първенство и може да играе на няколко позиции. Вярваме, че ще се адаптират бързо и ще помогнат на Царско село. Иван Чворович и Сергей Георгиев нямат нужда от представяне. Те са достатъчно добре познати на футболната общественост. Селекцията не е приключила, очаквайте още изненади“, заяви при представянето изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски.
 
Новите попълнения на Царско село:
 
Андерсон Кордейро Коста – роден на 10.10.1998 г. в Бразилия, флангови нападател, юноша на Атлетико Минейро, където дебютира за мъжкия отбор в елита на Бразилия само на 18 години. Последният сезон играе в Таубате (отбор от втора лига на щата Сао Пауло).
 
Евертон Диас – роден на 04.06.1990 г. в Бразилия, може да играе на позициите дефанзивен полузащитник и централен защитник. Последният му клуб в Бразилия е Луверденсе от щата Мато Грозо. Във второто ниво на бразилския футбол има изиграни 54 мача с 3 гола и 2 асистенции с отборите на Брегантино и Оесте.
 
Иван Чворович – роден на 21.09.1985 в Сърбия, вратар, трикратен шампион на България с Лудогорец. Носител на Купата на България с Лудогорец и Ботев Пловдив и трикратен носител на Суперкупата на България с Лудогорец и Ботев. Играл още за отборите на Нафтекс, Черноморец (Бургас), Миньор и Левски. За последно игра в Ботев Пловдив. Има един мач за националния отбор на България.
 
Сергей Георгиев – роден на 15.05.1992, флангови нападател, юноша на Левски, играе за отборите на Банско и Монтана. Има записани над 50 мача в Първа лига.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки