Митов: Няма да има никакво отпускане

Наставникът на ЦСКА даде пресконференция преди утрешния реванш с Титоград

Митов: Няма да има никакво отпускане

 Отборът на ЦСКА гостува във вторник на "Титоград" в реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. "Червените" спечелиха категорично с 4:0 първата среща в София, но старши треньорът Добромир Митов заяви на официалната си пресконференция в Подгорица, че футболистите му няма да подценят съперника, а всеки един играч трябва да докаже, че заслужава да носи червената фланелка.

"Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на Титоград ни създаде доста главоболия. Ще подходим напълно сериозно и отговорно. Виждате, че в нашия отбор има доста нови футболисти. Имаме нужда от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, но и те имат нужда от сработка. Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач (б.ред.: равенството 2:2 с Етър в първия мач от новия сезон в efbet Лига). Надявам се в бъдеще да сведем до минимум грешките не само в защита, а навсякъде", заяви Митов на официалната прескоференция преди двубоя в Подгорица.

"Ние трябва да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята. Направихме обстоен анализ с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя потенциал и да се представи на ниво, защото Титоград не е отбор за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Всеки трябва да си заслужи фланелката", завърши наставникът на "червените", които, ако елиминират черногорците, във втория предварителен кръг ще се изправят срещу хърватския "Осиек". 

 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки