Бодуров: Нищо добро не ни чака срещу Осиек с тази игра

Трябва да сменим чипа, нямаме право да допускаме грешки в отбор като ЦСКА, каза още защитникът

Бодуров: Нищо добро не ни чака срещу Осиек с тази игра
Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не бе доволен от играта, която показаха той и съотборниците му при нулевото равенство с Титоград в срещата-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Подгорица. "Армейците" продължават напред заради разгрома с 4:0 на "Българска Армия" преди седмица.
 
Бодуров призна, че е имало подценяване, но добави, че ако повтори тазвечершното си представяне, тимът няма да има шансове за продължаване напред срещу хърватския Осиек.
 
"Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на Титоград. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да променим чипа в главата. За първенството трябва да победим, защото там направихме издънка, неочаквана за нас. Мисля, че Осиек са много по-сериозен отбор, до колкото разбрах, с голям бюджет. Ако играем по този начин, нямаме големи шансове за продължаване", каза капитанът на ЦСКА.
 
"Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0, до някаква степен нормално. Радващото е, че в крайна сметка не загубихме след ситуациите, които имаше другият отбор.
 
Тренираме постоянно да чистим грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки в отбор като ЦСКА. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно.
 
Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Определено сме по-добрият отбор от Титоград. Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена...", коментира Бодуров.
 
„Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно”, завърши защитникът.
 

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки