АЕК отпуска 570 билета за феновете на Левски

Срещата е определена като рискова и е необходимо предоставянето на лични данни за закупуване на пропуските

АЕК отпуска 570 билета за феновете на Левски

АЕК (Ларнака) ще отпусне 570 билета за привърженици на Левски, обявиха от "синия" клуб. Първият мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа е на 25 юли, четвъртък.

 
В тази връзка "сините" публикуваха важна информация за желаещите да подкрепят отбора в Кипър: 
 
Ръководството на домакините ще отпусне 370 билета за привърженици на Левски, като цените са следните – 10 € за възрастни, 5 € за лица, родени до 31.12.2001 г. и 1 € за лица, родени до 31.12.2007 г. и още 200 билета, първа категория, на цена от 20 €.
 
Футболната среща е определена като рискова и съгласно кипърското законодателство е необходимо предоставянето на лични данни за закупуването на билети. До стадиона ще бъдат допускани единствено лица с валидни билети и документ за самоличност.
 
За целта, желаещите да посетят футболната среща между АЕК (Ларнака) и Левски в сектора за гостуващи привърженици, следва да направят своята заявка на email: [email protected]. Билетите ще бъдат предоставени на нашите привърженици на място в Кипър в специално обособен пункт от организатора на срещата АЕК (Ларнака) срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).
 
Уведомяваме привържениците ни, че само след предварително направена заявка на горепосочения email, ще е възможно закупуването на билети в деня на мача.
 
За желаещите да посетят срещата в Ларнака е необходимо попълване на заявление, което могат да изтеглят от тук и да го изпратят на email: [email protected].
 
Каним привържениците на Левски, които пребивават в Кипър, да подкрепят отбора в сектора за гости. В случай, че някой от тях вече разполага с FanID в системата на кипърската футболна федерация, той може да си закупи билет и за останалите сектори на стадиона. В този случай обаче не трябва да носи отличителни знаци и символи на любимия отбор от съображения за сигурност.
 
Местата, първа категория, са разположени в сектор „В“ (AJK GROUP STAND, блок Marios Frangos и блок Mazotos) на стадион „АЕК Арена“.
 
Обръщаме се към всички привърженици с апел да подкрепят отбора на Левски в поредния му европейски мач, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки