Сензациите в пресата: Чакат се още трансферни движения на „Армията"

Ожболт се подигра с Ботев Пд, Божинов подписва с Бурсаспор до часове

Сензациите в пресата: Чакат се още трансферни движения на „Армията"

Най-интересните теми от българската преса днес, 31 август:

 

„Тема спорт”: Чакат се още трансферни движения на „Армията"

 

Трансферите в ЦСКА е твърде вероятно да се окаже, че не са приключили и след дербито с Левски може да се очакват още подобни движения. Стойчо Атанасов се очертава да бъде преотстъпен, за да не губи игрова практика, тъй като не попада в плановете на щаба. В началото на следващата седмица от "Армията" би трябвало да обявят къде ще продължи кариерата си бранителят. Атанасов е във фризера от 20 юли, когато беше заменен преди почивката при 1:3 от Черно море. Новини около неговото бъдеще се очакват след вечното дерби.

В следващите дни може да има и други движения около окончателният кадрови вид на състава, който ще завърши 2019-та година. Трансферният прозорец в България е отворен до полунощ на 5 срещу 6 септември. 

 

„Меридиан мач”: Ожболт се подигра с Ботев Пд

 

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Ален Ожболт се подигра с Ботев (Пловдив) в навечерието на дербито между двата градски съперника на "Лаута". Словенецът, който стана любимец на "черно-белите" запалянковци, след като вкара велик гол при победата с 1:0 над "канарчетата" във финала за Купата на България на 15 май в столицата, припомни именно това си попадение. Той го направи като промени девиза на Ботев от "красота, вяра, борба" на "красота, вяра, пета". Ожболт дори се снима със знаме, на което е изписано точно това, след тренировката на отбора в четвъртък. Кадърът бе публикуван в социалните мрежи и се превърна в хит сред "черно-белите" страници във Facebook.

Според запознати именно феновете на Локо са дали това знаме на Ожболт, за да дразнят тези на Ботев.

 

“Тема спорт”: Божинов подписва с Бурсаспор до часове

 

Вече няма никакви пречки пред Валери Божинов да подпише с турския Бурсаспор. Забраната за входящи трансфери на клуба е паднала. Така се очаква нападателят да парафира договор до часове, освен ако южните съседи не се откажат в последния момент. Бурса и Божинов са стартирали преговори преди повече от седмица и турците са заявили намерение да го привлекат. По тази причина нападателят така и не е подписал с Ботев (Враца), макар нагласите да бяха други. Треньорът на тима Сашо Ангелов дори обяви, че Божинов ще е на линия за мача с Етър, но това не се случи.

Бурсаспор е един от най-реномираните турски клубове, но през новия сезон ще играе във втора дивизия. “Крокодилите” са един от едва 5-те клуба, които са ставали шампиони, наред с Галатасарай (22), Фенербахче (19), Бешикташ (15) и Трабзонспор (6). Бурса вдигна титлата през 2010-а с Димитър Иванков на вратата.

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки