Пуйол отказал да стане шеф в Барса

Той е бил поканен на мястото на Пеп Сегура

Пуйол отказал да стане шеф в Барса

 Бившият капитан на Барселона Карлес Пуйол е отказал възможността да се върне в родния си клуб като генерален мениджър на мястото на Пеп Сегура, който напусна през юли.

 
Президентът на Барселона Жозеп Мария Бартомеу, заяви, че през този месец е имал разговори и е отправил молба към къдрокосия централен защитник да се върне на Ноу Камп вече в ръководна роля. Бранителят се превърна в истински любимец на местната публика със себераздаването си и лидерската роля в периода 1999-2014-а година.
 
"След като мислих по този въпрос достатъчно дълго, аз реших да не приемам офертата на клуба, написа в Туитър Пуйол. Не беше никак лесно решение. Винаги съм казвал, че искам да се върна един ден на мястото, което чувствам като свой дом. Но няколко проекта, с които се занимавам и в които съм намерил себе си, ми пречат в момента да спра и да дам всичко от себе си в новата роля, както съм го правил винаги, казва още Пуйол.
 
Ако беше приел, той щеше да работи в клуба заедно със спортния директор Ерик Абидал и директора на школата Патрик Клуйверт, и двамата негови бивши съотборници в Барса.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки