Босът на Арда: Стамен Белчев е мениджър при нас

„Кажете ми кой бяга от мекото на баницата?!", попита Петър Пешев

Босът на Арда: Стамен Белчев е мениджър при нас

 Президентът на Арда Петър Пешев за пореден път опреверга информациите, че треньорът Стамен Белчев ще напусне отбора, за да се върне в ЦСКА.

 
„Кажете ми кой бяга от мекото на баницата?! Стамен Белчев е мениджър при нас, не е треньор. Той има свободата да прави селекция, да гради отбора. Канили са го и от други отбори, но мисля, че се чувства добре при нас. Той самият каза, че ще остане в Арда. Не виждам защо пак трябва да опровеграваме някои слухове. Ако някой предложи много пари, може и да преговаряме, но не се е случило засега. Никой не ни е търсил от ЦСКА. Затова и няма официална позиция на Арда по въпроса, иначе ще реагираме веднага. Но и на мен ми се налага да обяснявам на футболистите в съблекалнята какво се случва“, заяви пред „Меридиан Мач“ Пешев.
 
„Не мисля, че информацията за ЦСКА е свързана с нашия мач за Купата на България с тях. Причината е, че Стамен Белчев е добър треньор. Доколкото знам, феновете на ЦСКА си го харесват. Не е публична тайна, че той има симпатии към „червените“, но това не значи, че не се раздава на 100% за Арда. В България всички са от Левски и ЦСКА, ако не са от Пловдив, разбира се“, добави босът.
 
„На 1 октомври трябваше да разкопаем терена на стадиона ни, за да сменим тревното покритие. Отложихме го заради мача с ЦСКА за Купата на България. Ще ги посрещнем в Кърджали, тъй като е един мач и имаме шансове. Още идния понеделник след мача с тях, ще започне ремонтът на терена. Ако не ни мине черна кота път, на 22 октомври трябва да се състои поръчката за осветлението на стадиона ни. Бяхме предвидили да се завърнем в Кърджали на 7 декември, когато да се посрещнем ЦСКА за първенство. Сега ще се забавят малко нещата. До края на годината със сигурност ще играем на „Лаута“ в Пловдив. Надявам се първият ни мач на „Арда Арена“ да е в средата на февруари срещу Славия. В най-лошия случай ще играем в Кърджали на 1-ви март, март, ако времето през зимата е лошо. Не всичко зависи само от нас. И се надявам да го пълним стадиона. Хората в Кърджали наистина са жадни за мачове. Ние и манилата година понапълнихме трибуните на мача с ЦСКА 1948 във Втора лига, а дори в мачовете с по-слаби отбори идваха по 3-4 000 души“, завърши Петър Пешев.
Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки