Сензациите в пресата: Балъков сменя схемата за Англия

Болт в пиянско меле в Лондон; Обсада от анлийски запалянковци в София

Сензациите в пресата: Балъков сменя схемата за Англия

Ето част от най-интересните заглавия в родния спортен печат днес, 13-ти октомври, неделя:

Тема Спорт: Английска обсада в центъра на София

Центърът на София ще е пoд сериозна обсада от фенове на националния отбор на Англия в понеделник. Тогава от 21:45 часа България приема Трите лъва в евроквалификация. Около 4000 привърженици на Англия ще дойдат в столицата ни, за да гледат двубоя. Някои от тях вече са пристигнали. Полицията ще вземе засилени мерки за сигурност, за да се избегнат инциденти.

Такива имаше в петък в Прага преди евроквалификацията Чехия - Англия (2:1). Сериозна група английски хулигани са предизвикали безредици и се е стигнало до сблъсъци с органите на реда, като 31 човека са арестувани, а един е пострадал в мелето и се е наложило да му бъде оказана медицинска помощ.

От местната полиция съобщават, че сред задържаните има 14 чужденци, фенове на Трите лъва от други държави ще има и у нас. Чакат се такива от Сърбия, Македония и Румъния.

Тема Спорт: Бала сменя схемата за мача с Англия

Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков обмисля да смени схемата за домакинството на Англия в понеделник. Срещу Черна гора трикольорите започнаха в постройка 4-1-4-1, като пред защитата действаше Кристиян Малинов. Срещу Трите лъва почти сигурно ще действаме с двама дефанзивни халфове - 4-2-3-1.

Двойката вътрешни полузащитници ще е Малинов и Сърмов, или Георги Костадинов и Сърмов. В отбрана рокади са малко вероятно. Този път на върха на атаката няма да започне Божидар Краев, като е възможно да заложим на типичен таран в лицето на Исмаил Иса. По едното крило най-вероятно ще видим Кирил Деспо-дов, който остана на пейката в Черна гора
 

Меридиан Мач: Юсеин Болт в пиянско меле в Лондон

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е участвал в масов бой след среднощен запой в лондонски клуб. 33-годишният осемкратен олимпийски шампион и още петима негови приятели са имали спречкване със седем мъже от Източна Европа, докато са купонясвали заедно със звездите от риалити шоуто Love Island.
 
Според информациите, мелето се е разиграло пред заведението, където около 30 мъже са раздавали юмруци и ритници. Видеокадри, разпространени от в. „Сън“, показват Болт предимно в ролята на миротворец. Боят започнал да се успокоява, след като легендарният спринтьор хванал един от участниците за яката и го отвел до такси. Кадрите показват, че Болт се вклинил в схватка, за да разтърве биещите се.
 
„Юсейн нанесе няколко смазващи удара на хора от другата компания, но той защитаваше приятеля си. Всичко се случи много бързо. Това беше кърваво меле, което в един момент изглеждаше, че няма да свърши никога. Не мога да повярвам, че няма нито един тежко ранен“, каза един от свидетелите на битката. „Наши служители са били извикани заради сбиване на „Аргил Стийн“ около 3:10 часа сутринта в петък. При тяхното пристигане на мястото не са открити никакви участници или пострадали“, обявиха от лондонската полиция. 33-годишният лекоатлет от Ямайка постави рекорди на 100 м (9,58 секунди) и 200 метра (19,19 секунди) на световното първенство през 2009г.
България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

Венци Стефанов: Илиан Илиев ще вдигне националите

Любо първо говори, после мисли

Женският ни национален отбор с драматична загуба от Армения (ВИДЕО)

"Лъвиците" ни допуснаха поражение с 2:3 на "Александър Шаламанов" в София

БРАВО! Девойките на България до 19 г. се класираха сред елита на Европа

Момичетата ни спечелиха безапелационно промоция за Лига А

Радойска очаква мачовете с Румъния да решат първото място

„Имам балансиран отбор“, заяви селекционерът на женския ни тим

Силвия Радойска: Владеехме инициативата

„Търсихме победата през цялото време“, доволна е треньорката на женския национален отбор

Женският национален отбор по футбол започна с победа евроквалификациите

Нашите спечелиха с 1:0 визитата си на Казахстан

Тежък жребий за националите по минифутбол

"Лъвовете" на европейско през лятото

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки