ИЗВЪНРЕДНО: Бивши треньори на ЦСКА в спор за Бодуров

Бранителят вече поставил условията си, вижте пред кой отбор

ИЗВЪНРЕДНО: Бивши треньори на ЦСКА в спор за Бодуров
Бранителят на ЦСКА 6 немилост Николай Бодуроб има няколко опции за нов клуб, пише "Тема спорт". Той е в списъка с желани имена на двама свои бивши треньори на "Армията". 
 
Стамен Белчев го иска в Арда, докато Нестор Ел Маестро ще опита да го привлече в Щурм Грац, където много силно в последно време се изявява Кирил Десподов. Очаква се през зимата Бодуров да разтрогне с ЦСКА и да премине в следващия си клуб като свободен агент.
 
На този етап защитникът клони повече към възможността, свързана с Кърджали. С него вече е говорено и той е поставил своите условия. Стамен Белчев настоява защитата да бъде подсилена сериозно през зимата, тъй като това е най-слабото звено в тима. А Бодуров е разглеждан като опция №1 и идеалния човек за укрепването на дефанзивния вал на базата на своя опит и класа.
 
Още по-любопитна е възможността, свързана с Щурм Грац. Според запознати бранителят е навиван да отиде в Австрия както от Нестор Ел Маестро, така и от футболист №1 на България за 2019 година и бивш играч на ЦСКА Кирил Десподов. Двамата с крилото са близки приятели, а Бодуров беше в добри отношения и с младия специалист. Малко след като Ел Маестро напусна "Армията", бранителят заяви в свое интервю, че го чака голямо бъдеще и допълни, че Нестор не е издържал на напрежението в клуба.
 
В момента Щурм прави нелош сезон, а Десподов се превърна в звездата на тима, като в елита има 9 мача, 5 гола и 3 асистенции. В последния кръг срещу Хартберг той записа 2 попадения и асистенция за крайното 3:1. Вчера Десподов се прибра в България за мачовете на националния отбор с Парагвай и Чехия. Крилото обядва в компанията на бившия адвокат на ЦСКА Радостин Василев и на своя брат Димитър. 
 
"След страхотната игра вчера (б.р. - в събота) е време за обяд на родна земя", написа Василев и публикува снимки с Десподови. Интересното е, че адвокатът движи трансферните дела на Кирил, но в същото време през лятото сключи и договор за партньорство с Арда и имаше основен принос за някои от силните попълнения на клуба.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки