Баджи изправи на тръни Лудогорец

Жоржиньо аут за гостуванията на ЦСКА Москва и родните армейци

Баджи изправи на тръни Лудогорец
Халфът на Лудогорец Стефан Баджи изправи на нокти треньорският щаб на клуба. Той е с травма от двубоя с Локомотив Пловдив, който бе спечелен с 2:1 в Разград. В него дефанзивният полузащитник е получил контузия в глезена. Той обаче стисна зъби и остана на терена до края на срещата.
 
В момента лекарският щаб прави всичко възможно сенегалецът да бъде на линия за утрешното гостуване на ЦСКА Москва. Двубоят от петия кръг на Група Н на Лига Европа е от 19:55 часа в руската столица и ще бъде предаван пряко по БНТ1.
 
Треньорският щаб на разградчани няма да може да ползва друг халф срещу армейците - Яцек Горалски. Полякът е наказан, защото получи червен картон в гостуването на Еспаньол, което бе загубено с 0:6. И ако Баджи не бъде възстановен, ще се отвори дупка в състава. В такъв случай редом до Анисе в центъра на терена ще действа капитанът Станислав Дяков. Аут за мача с ЦСКА Москва е u Рафаел Форстър, който също бе изгонен срещу Еспаньол.
 
За Русия няма да пътува и крилото Жоржиньо. Той продължава да се възстановява от разтежение на бедрен мускул. Контузията ще го извади от игра и за сблъсъка с родния ЦСКА. Мачът на "Армията" е в неделя, 1 декември.
 
С проблеми в състава на разградчани е и централният защитник Георги Терзиев. Националът обаче ще бъде на линия за предстоящите две срещи. Той има проблеми в областта на адукторите, но те не са притеснителни.
 
Лудогорец е на второ място в групата си в Лига Европа. Орлите имат шест точки и при успех в Русия и загуба на Ференцварош от Еспаньол в Будапеща ще си осигурят участие на пролет в турнира. Дори и да загубят от ЦСКА Москва обаче, орлите пак могат да продължат напред. Това със сигурност ще се случи, ако победят унгарците в последния мач. Той е на 12 декември от 22:00 часа в Разград.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки