Павел Маринов все по-близо до Берое

От Левски Лукойл също искат крилото, той обаче едва ли ще промени решението си

Павел Маринов все по-близо до Берое
Павел Маринов е все по-близо до завръщане на баскетболния паркет, при това обличайки екипа на Берое. Един от двамата капитани на националния ни тим се очаква следващия месец да поднови кариерата си, след като през пролетта скъса кръстни връзки на коляното.
 
През лятото в интервю той сподели, че най-вероятно ще стане част от заралии след Нова година. За целта обаче 31-годишното крило очакваше да получи предложение за договор.
 
С оглед развитието на ситуацията в състава на Любомир Минчев това няма да е никаква изненада. След сблъсъка с Левски Лукойл в неделя (76:85) наставникът призна, че има индикация Маринов скоро да стане част от клуба. 
 
"Нищо не казвам. Ще видите. Ще видите, когато трябва, от клуба ще излязат с информация", отговори той на въпрос, свързан с евентуален трансфер в тази посока. 
 
Любопитното е, че сините също проявяват интерес към национала. Треньорът на столичани Константин Папазов сподели за евентуален опит крилото да бъде привлечено, но той едва ли ще поеме в тази посока.
 
Самият Маринов не влезе в подробности пред "Тема спорт" за ситуацията. Той обаче загатна, че ще изпълни това, което даде като обещание през лятото, а именно, че в България към този момент не се вижда в друг отбор освен Берое.
 
Освен това крилото ще се опита бързо да влезе в ритъм и да си върне формата, за да бъде на разположение на националния ни тим за европейските квалификации през февруари. За целта той се надява желанието на Росен Барчовски да организира контроли в края на януари да се осъществи, за да бъде повикан и да покаже до какво ниво е достигнал.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки