ИЗНЕНАДА: Евертън си тръгна с точка от "Олд Трафорд" (ВИДЕО)

"Карамелите" направиха 1:1 с Манчестър Юнайтед

ИЗНЕНАДА: Евертън си тръгна с точка от "Олд Трафорд" (ВИДЕО)

Евертън стигна до равенство 1:1 при гостуването си на Манчестър Юнайтед. “Карамелите” поведоха след автогол на Линдельоф при спорна ситуация, а влезлият като резерва Маркъс Грийнууд изравни в 77-ата минута.

Двубоят започна във вихрено темпо. Веднага след началото на двубоя домакините организираха добра атака и след 20 секунди стигнаха до опасна ситуация пред вратата на Пикфорд. Фред навлезе в наказателното поле, като финтира няколко защитници на съперника. Той не успя да подаде, но след рикошет топката се озова в Лингард. Английският национал се завъртя и стреля, но не успя да нанесе точен удар.

"Карамелите" веднага отговориха. Холгейт опита да прехвърли Де Хеа, но вратарят се върна навреме и изби в ъглов удар.  Последваха няколко центрирания и разбъркване в наказателното поле на Юнайтед, но до точен удар не се стигна. Атаките се редяха и към двете врати, но тимът на Солскяер имаше предимство. В 10-ата минута Рашфорд бе изведен зад защитата на гостите. Намиращият се в отлична форма нападател стреля от труден ъгъл и топката мина встрани от дясната греда. Секунди по-късно Даниел Джеймс проби отдясно и се озова сам срещу Пикфорд, но диагоналният му изстрел бе неточен.

Евертън успя да поведе в 36-ата минута след доста спорна ситуация. Центриране от ъглов удар не бе преценено от Де Хеа, той се размина с топката, тя се удари в Линдельоф, който нямаше как да реагира и се озова в мрежата. При центрирането Калвърт-Люин пречеше на вратаря, като ръката му бе в лицето ми, а освен това той го избута. Изненадващо съдията не отсъди нарушение, а след кратко разглеждане на ситуацията със системата с видеоповторения попадението бе зачетено.

Отборът на Дънкан Фъргюсън излезе уверено за втората част с идеята да не бъде поставен под натиск от страна на домакините и като цяло се справяше. Юнайтед стигна до един неточен удар на Фред и две опасни центрирания до 60-ата минута. Малко след като измина първия час игра Люк Шоу отправи силен удар, който бе отразен от Пикфорд. При добавката Джеймс стреля от добра позиция, но нацели Лингард в лицето и съотборникът му трябваше да получава медицинска помощ.

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Атлетико (Мадрид) не е готов да плати исканата от Юнайтед цена за Грийнууд

22-годишният футболист се представя силно за Хетафе

Манчестър Юнайтед постави цена на Грийнууд

Вижте колко искат за него "червените дяволи"

Айнтрахт връща Ван де Беек на Юнайтед, няма да го откупува

Той отпадна от сметките на треньорското ръководство

Тен Хаг се скъса да хвали Гарначо след победата над Евертън

Специалистът е много доволен от младия аржентинец

Манчестър Юнайтед забрави за загубата в дербито с успех над Евертън след две дузпи (ВИДЕО)

"Червените дяволи" стигнаха до успех с 2:0 на "Олд Трафорд"

Бруно Фернандеш: Няма да ни бъде лесно да се преборим за топ 4

Един от лидерите на Манчестър Юнайтед е реалист

Астън Вила си направи живота леко сложен, но надви Нотингам у дома (ВИДЕО)

Бирмингамци спечелиха с 4:2

Сензация! Фулъм с първа победа на "Олд Трафорд" от десетилетия (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед се изложи срещу лондончани

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки