Хебър уреди сериозни отбори за зимната подготовка

Вижте с кои тимове ще имат спаринг футболистите на Ники Митов

Хебър уреди сериозни отбори за зимната подготовка

Сериозни противници в контролите от предсезонната си подготовка ще има футболният тим на Хебър по време на лагера си в Анталия. Момчетата на Николай Митов заминават за южния морски център на Турция на 13 януари, а само 48 часа по-късно ще бъде и първият им спаринг в южната съседка.

В него „зелените” ще срещнат унгарския Будаорш от едноименното градче край столицата Будапеща. Любопитен е фактът, че двата отбора имат еднакъв клубен цвят на екипите – зелено-бяло. Маджарите са втородивизионен тим, който заема 12-та позиция в лигата, съставена от 20 отбора.

Втората засега потвърдена контрола на Хебър е на 23-ти януари срещу втородивизионният руски тим Енисей от град Красноярск. Руснаците водят люта битка за оцеляване в дивизията си, съставена от 20-отбора и след първия дял заемат 17-та позиция, при цели 5 изпадащи.


На 29-ти януари „гробарите” ще имат челен сблъсък с един от емблематични и най-успешни отбори на Австрия – 24-кратния шампион от столицата Аустрия(Виена).

От няколко години виенчани са в сянката на хегемонът - ФК Залцбург, но въпреки това си остават голямо име във футбола на тази европейска държава.

В силните години на Аустрия футболисти на този клуб последователно са били родните легенди Чавдар Цветков(1980-1983 г.), Петко Петков(1981-1982 г.), Илия Вълов(1991 – 1992 г.) и Трифон Иванов(1997-1998 г.).

След есенния дял в австрийската Бундеслига тимът от Виена заема 7-та позиция. За 1-ви февруари е планувана контрола на хебърци с пореден клуб от руската школа – Химки от Московска област.

За разлика от Енисей този отбор е сред лидерите във 2-ра лига, като след първия дял от шампионата изостава само на точка от втория Торпедо(Москва) и на две от водачът Ротор(Волгоград).

Хебърци ще завършат спарингите си на турска земя с мач срещу дубъла на Арсенал (Тула), който за момента е 7-ми в младежката лига на Русия. С този тим пазарджиклии се срещнаха в Сиде, Анталия преди точно 12 месеца, като тогава русите победиха с 3:0.

Предстои уточняване на съперник на Хебър за още  една вакантна дата – 18-ти януари, с което контролите на пазарджишкия тим на турска земя ще набъбнат до общо 6.

Контролите на Хебър по време на подготовката:

15.01. ФК Будаорш (Унгария)
18.01. Съперникът се уточнява
23.01. Енисей (Красноярск), Русия
29.01. Аустрия (Виена)
01.02. Химки (Русия)
04.02. Арсенал-2 (Тула), Русия

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки