ИЗВЪНРЕДНО: Белтраме с космическа заплата в ЦСКА?

Това твърдят в Италия

ИЗВЪНРЕДНО: Белтраме с космическа заплата в ЦСКА?

 Новото попълнение на ЦСКА Стефано Белтраме ще получава огромна заплата в България, твърдят италианските медии. Известният журналист Джанлука Ди Марцио написа, че офанзивният халф, който беше привлечен от гранда Ювентус, ще прибира по 1,5 млн. евро годишно.

 
Сумата звучи стряскащо и абсолютно нереалистично за българските стандарти. Преди време в Румъния разкриха, че голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешерю взима по 750 000 евро на година. Следователно, напълно невъзможно е игралият за последно в третото ниво на италианския футбол Белтраме да се е договорил за двойно по-високо възнаграждение от най-скъполатения играч в efbet Лига.
 
 
Няколко различни източника от Италия съобщиха, че контрактът на атакуващият полузащитник е за 1,5+1 години. Липсва обаче информация за трансферната сума, а такава е била платена, защото Белтраме имаше действащ договор с Ювентус.
 
ЦСКА искаше да привлече италианеца още през 2018 година, но тогава той избра офертата на Ден Бош. Основните причини бяха две: клубът от втора дивизия на Нидерландия пръв беше отправил оферта, а освен това Белтраме познаваше обстановката в Ден Бош от предишния си престой под наем там.
 
От ЦСКА се забавили с офертата за играча на Ювентус
 
От “Армията” са продължили да следят халфа и след завръщането му в Италия, където през есента игра за втория отбор на Юве. Последвали са нови преговори и този път отговорът е бил “да”.
 
"Много се вълнувам за новото приключение, нямам търпение то да започне! Само ЦСКА! Искам да благодаря на Ювентус за последните 9 години. Всички там ми помогнаха да израсна и да стана футболистът, който съм днес”, написа Белтраме в профила си в Instagram.
 
 
Любопитното е, че той ще трябва да се нагърби с ролята, която се оказа непосилна за сънародника му Диего Фабрини. Преди началото на сезона записалият 1 мач за “Скуадра адзура” халф пристигна в ЦСКА като най-голямата перла в селекцията, но разочарова с изявите си и скоропостижно се върна в Румъния, подписвайки с Динамо (Букурещ). Белтраме играе на същия пост и от него се очаква да е сериозна конкуренция на Тиаго Родригес.
 
В миналото на “Армията” са играли четирима италианци - Марко Еспозито, Кристиян Тибони, Фабрицио Грило и Джузепе Акуаро. Всички те дойдоха в отбора през 2010 година, но единствено Акуаро беше титуляр.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен (ВИДЕО)

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави (ВИДЕО)

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Николай Костов обяви кой ще пази срещу ЦСКА

Вратарят няма право на грешки, допълни треньорът

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки