Сензациите в пресата: Изгонен от Ботев отива в ЦСКА 1948, вдигат Гущеров за Берое

Пандемията може да забави трансфера на Карабельов, Монтана взима нападател, Лудогорец мълчи след резила и още…

Сензациите в пресата: Изгонен от Ботев отива в ЦСКА 1948, вдигат Гущеров за Берое

Сензациите в пресата днес, понеделник, 10 август 2020 година:

„Меридиан мач“: Изгонен от Ботев отива в ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 е много близо до привличането на Лазар Марин, който напусна наскоро Ботев (Пд), твърди Спортал. Любопитно е, че през сезон 2016/2017 година бранителят беше част от селекцията на ЦСКА. Тогава Марин записа един мач за тима от стадион „Българска армия“ и 13 за дубъла, с какъвто по онова време разполагаше клубът на Гриша Ганчев. Сега бившият младежки национал ще трябва да подсили състава на Красимир Балъков, в който ще влезе в конкуренция с ветерана Димо Атанасов. В последно време слухове пращаха бека в Левски и Славия.

„Тема спорт“: Монтана взима нападател

Монтана ще направи всичко възможно да се подсили с нападател в най-скоро време. Старши треньорът Никола Спасов се надява да бъде привлечен футболист тип таран. Както е известно, Атанас Илиев подписа с Ботев Пд и на "Огоста" останах без типичен централен нападател. Клубът умува върху три варианта с български играчи. Монтана искаше Стефан Христов от Дунав, но той избра Царско село.

„Меридиан мач“: Пандемията може да забави трансфера на Карабельов

Капитанът на Славия Янис Карабельов е спазарен за трансфер в руски клуб, но сложната ситуация с коронавируса по света може да забави трансфера. Причината е ясна - Русия е затворила границата си за българи и самият футболист много трудно може да отиде в най-голямата страна в света. Иначе е ясно, че поне преговорите могат да текат по телефона, а и договорът да бъде подписан онлайн. В същото време мениджърът Мирчо Димитров, който е много навътре в пазара в бившите съветски републики, призна че е предложил над 10 българи на руски отбори, но до момента не е получил отговор за някой от тях. 

„Тема спорт“: Мълчание в Разград след резила

Пълно мълчание се възцари в Лудогорец след срамната загуба от Ботев във Враца с 1:3. Единственият, който говори, и то по задължение, пред телевизията, бе старши треньорът Павел Върба. Оттам насетне никой не каза и дума - нито играч, нито ръководител. От Лудогорец дори не коментираха и жребия за Шампионската лига. На сайта на орлите се появи единствено информация, че съперник им в първия квалификационен кръг ще е Будучност Подгорица. Напрежението в Разград определено е доста сериозно. Като то се усещаше и от казаното от Върба. Двамата карантинирани с коронавирус играчи Клаудиу Кешеру и Жоржиньо се очаква да се върнат на терена за гостуването на Черно море на 22 август (неделя). Павел Върба пък продължава да очаква две нови попълнения - нападател и крило, но засега те все така продължават да не идват.

„Меридиан мач“: Вдигат Гущеров за гостуването на Берое

Лекарският щаб на ЦСКА 1948 прави всичко възможно, за да вдигне на крака голмайстора на тима в последните два сезона Андон Гущеров за мача с Берое. Както вече „Меридиан Мач“ написа, роденият в Петрич стрелец не успя да се възстанови на време за дербито с ЦСКА, което завърши 2:2. Тогава атаката водеше легендата Мартин Камбуров, след което бе заменен от 21-годишния Марио Топузов. Гущеров, който е и капитан на ЦСКА 1948, отбеляза 46 гола в последните два сезона. В тях „червените“ бяха част от Втора лига.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки