Сензациите в пресата: Вдигнаха мерника на Феро, четат конско в Арда и Ботев Вр

Юноша на Рома изпреварва Мавис Чибота, Тотнъм не прати човек на мача

Сензациите в пресата: Вдигнаха мерника на Феро, четат конско в Арда и Ботев Вр

Сензациите в родната преса на 13 септември, неделя, 2020 година:

Тема Спорт: Конско в Арда и Ботев Вр

Треньорите на Ботев Враца и Арда - Антони Здравков и Николай Киров, са чели здраво конско на играчите си след двубоя между двата тима под Околчица, завършил 0:0. Наставникът на врачани е бил бесен от играта на тима си в средата на те­рена. Той е останал разо­чарован от действията на халфовете и се оча­кват сериозни промени по състава за визитата на Царско село в петък.

Белия пък е бил крайно огорчен от постъпката на капи­тана Пламен Крумов, кой­то си изкара глупав червен картон в началото на второто полувреме и остави съотборниците си с човек по-малко. Не е из­ключено да има и глоба за Крумов по вътрешен пра­вилник. Следващият мач на Арда е срещу Славия в Кърджали на 21 септември (понеделник). Почти си­гурно Милен Стоев ще зае­ме място на Крумов сред 11-те.

Тема Спорт: Ръководството на Ботев Пд вдигнало мерника на Феро

Ръководството на Бо­тев Пловдив в лицето на Сдружение ПФК Ботев е вдигнало мерника на старши треньора Ферарио Спасов. Според kotasport.com не е изключено в скоро време да се стигне до треньорска рокада при канарчетата. След спечеленото дерби с Локо Пд на старта жълто-чер­ните записаха две загуби и две равенства, което разклати стола на Феро.

Отборът направи мно­го сериозна селекция, но на този етап това не да­ва нужния ефект. Надеж­дите са били, че Царско село ще бъде победен, но това не се случи. Ръковод­ството на Ботев вече е провело разговор с евен­туален нов наставник. Са­мият Спасов пък за поре­ден път не спести крити­ките си към управление­то на клуба.

"Темата с клуба стана банална вече, не се е про­менило нищо. Ние трябва да побеждаваме, настро­ението не е добро, в ло­ша серия сме. Не искам да коментирам какво става с клуба - много сили и енергия губя в тази посо­ка. Трябва да се концен­трирам върху работата с отбора. Не съм в тече­ние какво се случва с ръководния пост в Ботев. Имаме нужда от още по­пълнения, алтернатива на Наско Илиев в нападе­ние нямаме", коментира Феро след ремито с Цар­ско село.

Мач телеграф: Юноша на Рома изпреварва Мавис Чибота

Макар и новият член на Серия А Специя да иска да привлече крилото на Лудогорец Мавис Чибота, по-вероятно това няма да се случи сега. Причината е, че отборът на българския нападател Андрей Гълъбинов е на прага на подпис с друг атакуващ играч - Даниеле Верде. който през миналия сезон вкара 6 гола в 30 мача за АЕК Атина.

Интересът на Специя към Чибота навярно ще бъде рестартиран през зимата защото сега времето за трансфер изглежда малко. Още повече че Лудогорец няма да продаде евтино един от най-конвертируемите си играчи и ще му искат поне 3 млн. евро.

Мач телеграф: Тотнъм не прати човек на мача

Мениджърът на Тотнъм Жозе Мауриньо не сметна за нужно да праща чо­век от своя щаб на снощния мач между Пудогорец и Локо (Пд) в Разград. По принцип е традиция преди евромач клу­бовете да пращат шпиони. Но дали за­ради разликата в класите между ан­глийския тим и род­ния, дали заради трудните пътувания, с оглед на пандемия­та от коронавирус, „шпорите" нямаха човек на стадион „Хювефарма Арена".

Жозе Мауриньо, който се оплака от тежката програма на Тотнъм, ще започне да запознава своите футболисти с играта на Локо (Пд) от утре. Лондончани ще при­стигнат в България на 16 септември.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки