Сензациите в пресата: Левски взима още един нов до часове

Вижте тук най-интересното от заглавията в родния спортен печат днес:

Сензациите в пресата: Левски взима още един нов до часове

Най-интересното от заглавията в родния спортен печат днес:

Тема Спорт: Левски взима още един нов до часове

Селекцията в Левски далеч не е приключила. Очаква се до броени часове Левски  да привлече още един нов играч. Засега от "Герена" пазат името му в тайна. Както е известно, треньорът Георги Тодоров иска да подсили защитата и халфовата линия. Наставникът настоява да се повиши конкуренцията сред крайните защитници. В момента десен бек е Ивайло Найденов, който няма алтернатива. Вляво пък могат да действат Матео Стаматов и Орлин Старокин. От началото на кампанията Найденове и Стаматов са неубедителни. Те играха  слабо при гостуването на Ботев (Пд), което бе загубено с 1:2. След срещата Тодоров критикува представянето им. 

Освен това е Левски има нужда от заместник на Радослав Цонев. Халфът се контузи тежко в Пловдив. Още в началото на срещата той скъса кръстна връзка на коляноот. Сега му предстои операция, а възстановяването му ще продължи половин година. Тодоров все още не е решил кой да замени Радослав в домакинството срещу Ботев (Вр).

Тема Спорт: Румен Чандъров обмисля завръщане

Ще има ли Ботев (Пд) нов финансов благодетел? Този въпрос си задават бълто-черните от края на юли, когато Георги Самуилов прехвърли акциите на Сдружение ПФК Ботев. Според plovdivnews Румен Чандъров отново има интерес към канарчетата, като сериозно обмисля завръщане начело на клуба. Босът на Септември преди време даваше сериозни суми за издръжката на Ботев. Чандъров е искал да се запознае със задълженията на клуба, с приходите, които ще постъпят следващите месеци и със средствата, които са необходими за съществуването на клуба.

Мач Телеграф: Ботев (Пд) продава талант №1 в чужбина

Ботев (Пловдив) се надява да продаде най-големия си талант в моемнта Станислав Шопов още до края на настоящия трансферен прозорец, твърди dsport.bg. "Канарчетата"дори вече водят преговори с клуб от чужбина за правата на 18-годишния футболист, като сделката е много близо до реализиране. 

Очаква се Шопов да изиграе последния си мач с жълто-черната фланелка при гостуването на ЦСКА 1948 тази вечер. През миналия сезон се говореше, че Шопов е много близо до трансфер в Италия, но това така и не се осъществи. Известно е, че само преди няколко месеца Ботев продаде Никола Илиев на гранда Интер. Именно парите от "нерадзурите" помгат в момента на клуба от Пловдив да оцелее.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки