Левски ще продължава възраждането си срещу Арда

Срещата е от 16:30 часа на "Герена"

Левски ще продължава възраждането си срещу Арда

 

Днес в 16:30 часа Левски приема Арда в среща от 15-ия кръг на efbet Лига. Столичани отчаяно се нуждаят да покажат постоянство в изявите си и да запишат нови три точки в актива си. В миналия кръг се видя лъч светлина, след като "сините" спряха серията си от пет мача без успех и се наложиха с 1:0 над Локомотив (Пловдив). Сега обаче е важно тимът да покаже, че това не е бил само моментен проблясък, а че става дума за сериозно изправяне на крака и влизане в ритъм.

 

 

 

 

Завръщането на Славиша Стоянович на "Герена" очевидно даде импулс на отбора, който показа ново лице срещу "Смърфовете". Още веднага словенецът сложи своя отпечатък върху отбора, като смени схемата на игра и пусна някои нови лица. Ще видим обаче дали ефектът ще е дълготраен.

 

"Сините" трябва да бъдат много концентрирани, защото в София пристига приятната изненада в първенството до момента в лицето на Арда. Отборът от Кърджали прави страхотен сезон до момента, като е записал само 1 загуба в първите си 13 мача и неслучайно се намира на 3-ото място във временното класиране. Играчите на Николай Киров са в отлична форма напоследък, като са в серия от 6 поредни мача без загуба. Те се надяват това да продължи и днес.

 

През първия полусезон двата тима не излъчиха победител. Тогава срещата помежду им приключи при резултат 1:1. Всъщност двата тима досега са изиграли само 3 мача помежду си в елита и Арда все още няма успех над "сините" - 1 равенство и 2 загуби.

 

Очаква се Славиша Стоянович да не прави промени след успеха над Локо (Пд). Почти сигурно наставникът ще заложи на същите единадесет. На вратата ще бъде Николай Михайлов, а пред него в защита ще действат триото Алекс Петков, Атанасов и Даске. Галчев и Найденов ще бъдат в ролята на халф-бекове, а Юруков и Райнов ще действат като вътрешни халфове. Мохамед и Димитров ще започнат на двете крила, а в атака ще действа Робърта.

 

В същото време Арда се очаква да излезе в състав Караджов на вратата и в защита Лозев, Стоев, Сулака и Леони. Желев ще е дефанзивен халф, а Котев и Руменов ще действат в средата на терена. Ковачев и Делев ще бъдат на крилата, а в атака ще започне Коконов.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки