Сензациите в пресата: Изписват Симеон Славчев от болницата, но Славиша остава

Вижте всичко най-интересно от спортната преса

Сензациите в пресата: Изписват Симеон Славчев от болницата, но Славиша остава

 Всичко най-интересно от родния спортен печат:

Тема Спорт: Изписват Славчев от болницата, но Славиша остава

Състоянието на халфа на Левски Симеон Славчев се подобрява. Полузащитникът даде положителна проба за коронавирус, но ситуацията се усложни и той беше хоспитализиран. 

В момента Славчев е в Окръжна болница в София, но се очаква в понеделник да бъде изписан, пише gerena.bg. Във Военно-медицинска академия на този етап остава треньорът Славиша Стоянович. Той също е с положителен за коронавирус. В болница със същото заболяване е и лекарят на Левски Стамен Илиев. От играите с положителни тестове също са Мартин Петков и Насиру Мохамед. Те трябва да излязат от караина в началото на следващата седмица, като е възможно да са на разположение на треньорския щаб за гостуването на Черно море.

Тема Спорт: Жеферсон отпада при новата схема

Универсалният футболист на ЦСКА Жеферсон Телес може да се окаже един от първите потърпевши от налагането на нова схема на игра от наставника на тима Любослав Пенев.Бразилецът бе привлечен като ляв бек, а по-късно бе преквалифициран като дефанзивен полузащитник, където се справяше значително по-добре. След идването на Ел Голеадор начело на армейците, той е решене да промени тактическата обстановка и ще премине във формация с един дефанзивен халф. За тази позиция на този етап мястото е за национала на ЦАР Амос Юга. В лявата зона на защитата пък сигурен изглежда Брадли Мазику, а Жеферсон може да бъде алтернатива на двамата, но от пейката. 

Тема Спорт: В ЦСКА минават на специална диета

Нововъведенията в ЦСКА-София след назначаването на новия старши треньор Любослав Пенев продължават с пълна сила. Ел Голеадор е решил да промени голяма част от досегашните навици на футболистите и в тази връзка въвежда нов начин на хранене на играчите. 

Той ще подложи подопечните си на специална диета, чиято цел е да повиши физическия капацитет на футболистите. Режимът ще включва голяма част тестени изделия като пици, спагети и техните производни, които ще бъдат гарнирани със зеленчуци. В менюто на играчите ще присъства също така течен шоколад и суши. В дневната програма вече фигурира и следобедна закуска, но тя не е задължителна. Любослав Пенев вече е разговарял с всички играчи и ги е информирал за нещата, на които държи на и извън терена. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки