Нови проблеми за бургаските „акули”

Тази седмица се очаква да стане ясно дали Аурелиен Нгейтала ще подпише договор с бургазлии

Нови проблеми за бургаските „акули”

Нови кадрови проблеми се струпаха върху главата на Димитър Димитров преди двете последователни гостувания на акулите на Спартак Пл за купата и после на Пирин ГД. След двубоя с Лудогорец с травми са халф-бековете Крум Стоянов и Венелин Филипов.

След срещата Херо си призна, че от лекарския щаб са го карали още на полувремето да замени младоците, но той извади от игра само Стоянов. Двамата се превърнаха в неизменни титуляри в схемата на Черноморец и са с основна заслуга за серията от пет поредни мача без загуба на бургазлии.

По-сериозно поне на първо четене е разтежението на Крум Стоянов, който вероятно ще получи почивка и няма да пътува с тима до Плевен и Гоце Делчев. За неговата позиция обаче акулите разполагат с Румен Трифонов, който срещу разградчани записа официален дебют. При Филипов ситуацията е по-лека и той почти сигурно ще тръгне с отбора.

Тази седмица се очаква да стане ясно дали Аурелиен Нгейтала ще подпише договор с бургазлии. 18-годишният халф е договорил личните си условия и е одобрен от треньорското ръководство, но преди да му бъде предложен контракт с Черноморец, ще трябва да мине щателен медицински преглед.

Прокуристът на клуба Пламен Киряков обяви, че въпреки гръмката победата над шампиона допълнителни премии няма да има.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки