Де Карвальо води цяла сенегалска колония в България

Нападателят на Левски - Бази де Карвальо, ще опита да уреди двама свои племенници да ритат у нас. Това разкри самият той днес в пресклуб "България", където бе награден за играч номер 1 на 14-ия кръг на "А" група

Де Карвальо води цяла сенегалска колония в България
Нападателят на Левски - Бази де Карвальо, ще опита да уреди двама свои племенници да ритат у нас. Това разкри самият той днес в пресклуб "България", където бе награден за играч номер 1 на 14-ия кръг на "А" група.
 
Головата машина на "сините" призна, че 20-годишният нападател Бенжамин Крисчън Перейра де Карвальо, който тренира с юношите на Левски, не е негов брат, но все пак му е роднина - племенник. 
 
Базил обяви, че той ще представлява младока, който през януари ще се пробва и в Локо (Пловдив). Той разкри, че през март ще доведе още един свой племенник, който да се пробва в България.
 
Казва се Бенжамин, на 20 години е, играе като нападател. През януари ще бъде изпробван в Локомотив (Пловдив). Това е един млад футболист от Сенегал, който аз го довеждам. Той е много по-млад от мен и искам да го подготвя за живота. Аз съм му чичо, имам още един племенник, който ще дойде през март да се пробва в България. Отправям апел към българските клубове, ако имат интерес, да ми се обадят, аз го представлявам.  Играл е във втора дивизия на Сенегал с екипа на Зиг Ентер", заяви Де Карвальо.
 
"Много ми харесва в България, обичам държавата, въпреки че съм отскоро тук. Хората са много симпатични, бих желал да остана тук", каза самият Бенжамин.
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки