Йешич: Фокусираме се върху купата, но не отписваме първенството (ВИДЕО)

Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич остана доволен от проведената подготовка на отбора, седмица преди старта на пролетния дял на шампионата

Йешич: Фокусираме се върху купата, но не отписваме първенството (ВИДЕО)

Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич остана доволен от проведената подготовка на отбора, седмица преди старта на пролетния дял на шампионата. Днес "червените" победиха Монтана с 1:0 в контролна среща, играна на "Българска армия".

 

"По принцип съм доволен, но можем още и трябва да подобрим играта си. Титулярният ни състав за пролетта може да се състои от играчите, които започнаха днес, но може и да бъде по друг начин. Имаме още една седмица за подготовка. Днес може да сме играли по-предпазливо, защото имаме футболисти, които от 5-и февруари не са на наше разположение заради грубата игра в контролите. Няма смисъл от това", сподели сръбският специалист.

 

"Контролната среща е една тренировка, в която можеш да видиш докъде си стигнал и какво ти липсва. За мен резултатът в тези контроли изобщо не е важен. Доволен съм, че нямаме нито един контузен футболист. Наясно съм с титулярния състав. Още малко неща трябва да се изчистят. Работихме здраво върху физическата подготовка", каза още Йешич.

 

"И на първия и на втория лагер имаше сериозно натоварване. Знаете, че искаме да играем финал за купата, което означава, че ще играем през три дни. Имаме малко натрупана умора у играчите, но се надявам да я изчистим до началото на шампионата. Разбира се това, не означава, че ще отпишем първенството", завърши старши треньорът на "армейците". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки