Сняг и дъжд посрещат Литекс за дербито срещу ЦСКА на "Българска армия"

Днес от 17:00 часа на стадион "Българска армия" един срещу друг се изправят отборите на ЦСКА и Литекс в дербито от 14-ия кръг на българската "А" група. От 9.00 часа в София вали обилен снеговалеж и провеждането на двубоя е под въпрос.

Сняг и дъжд посрещат Литекс за дербито срещу ЦСКА на "Българска армия"

Днес от 17:00 часа на стадион "Българска армия" един срещу друг се изправят отборите на ЦСКА и Литекс в дербито от 14-ия кръг на българската "А" група. От 9.00 часа в София вали обилен снеговалеж и провеждането на двубоя е под въпрос.

 Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев няма проблеми с контузени и наказани играчи и ще разполага с най-доброто в състава. Очаква се "армейците" да играят със схема 4-4-1-1. Участието на Владимир Манчев е все още под въпрос, но има голяма вероятност той да излезе на терена. Най-вероятно треньорът на "червените" ще гласува доверие на португалския полузащитник Фелипе Да Коща и на младока Павел Виданов, който се представя великолепно с "червената" фланелка. Лазаров е сигурен в атака, а най-вероятно ще му партнира Манчев. 

Станимир Стоилов ще заложи на двамата бивши левскари в атака - Крум Бибишков и Емил Ангелов. Мъри няма да може да разчита на контузения Нифлор, който се очаква да бъде заменен от бразилеца Ду Бала. Наказани за този мач са капитана Ивелин Попов и Михаил Венков. В халфовата линия за ловчанлии най-вероятно ще излязат Берберович, Сандриньо, а в защита няма да има изненади, като Стоилов вероятно ще заложи на Манолев, Барт, Камбон и Занев.

 

Вероятни състави:

ЦСКА: Беконо, Машадо, Иванов, Котев, Виданов, Маркиньов, Да Коща, Янчев, Тодоров, Лазаров, Манчев.

Литекс: Голубович, Барт, Камбон, Манолев, Занев, Том, Дуду, Сандриньо, Берберович, Бибишков, Е.Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки