"7 дни спорт": Снегът провали ЦСКА – Литекс

Снежната буря над България провали вчерашното дерби ЦСКА - Литекс и още два мача в "А" и "Б" група

"7 дни спорт": Снегът провали ЦСКА – Литекс
Снежната буря над България провали вчерашното дерби ЦСКА - Литекс и още два мача в "А" и "Б" група. Заради снега по терените трите двубоя бяха отложени за днес, червените посрещат Литекс от 16 часа.  Подобно на всички останали спортни ежедневници в страната водещата новина на страниците на „7 дни спорт” са суровите климатични условия и ефектът им и отзвука върху футболното ни първенство.
Отлагането на мача на Армията доведе до скандал. Домакините от ЦСКА се замотаха с изриването на преспите от терена, макар че синоптиците бяха предупредили за снега по-рано през седмицата. Червените дори бяха заподозрени в саботаж на мача. Твърди се, че на Армията разчитат на нов снеговалеж днес, за да отложат дербито с Литекс за пролетта. Ако обаче не вали, а снегът все още не е изринат, червените може да бъдат наказани със служебна загуба 0:3.
- Няма такова нещо, това са пълни глупости - контрира шефът на ЦСКА Александър Томов пред "7 дни спорт". Още два мача бяха отложени заради снеговете. Пирин - Черноморец ще играят мача си от "А" група днес, както и Рилски спортист - Балкан от Западната "Б" група.
 
На водещата си страница вестникът гласи още:

"Вихрен топи съдията в БФС. Вихрен ще се оплаче в БФС от съдията Александър Костадинов. Той свири мача с Ботев (0:0) в Сандански. Реферът отмени гол на домакините през първото полувреме, а след това изгони Ешкердиня от Вихрен.
- Аз мълча 14 мача, просто вече няма да си трая - заяви спортно-техническият директор на Вихрен Атанас Узунов. - Съдиите не могат да правят дебют на такъв възлов мач. Бяхме ощетени, лишиха ни от заслужена победа.

"Скандал с билетите за Левски". Шефът на фенклуба на Левски Златин Тепсиев - Голди вдигна голям скандал за това, че Миньор (Пк) отпуска само 300 билета за сини фенове за днешния мач в Перник. Голди заплаши, че днес на стадион "Миньор" ще дойдат поне 1500 привърженици на Левски. Те ще искат да влязат на трибуните.
- Отиваме всички на мач и държим да влезем на стадиона - закани се Тепсиев. Двубоят беше определен от МВР като един от най-рисковите в България, а днес Перник се очаква да осъмне в полицейска блокада.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки