Локомотив с дългове за над 500 хиляди лева

Железничарите дължат за стадион, хотел и играчи

Локомотив с дългове за над 500 хиляди лева

 Локомотив София дължи около 300 хиляди лева на бив­шия шеф на ЦСКА Стоине Манолов, разбра "Тема Спорт". Новината бе потвърдена и от самия Манолов. Сумата е за лагери в Комплекса на бизнесмена - "Царско село".

"Дължат пари. Още обаче не съм подавал иск в БФС да си ги търся. ЦСКА също ми дължат не малка сума. Имам сантименти и към двата отбо­ра. Сигурно ще съм последни­ят, Който би пуснал жалба срещу Локомотив", Коменти­ра Стоине Манолов.

В същото време стана яс­но, че столичните Железнича­ри са осъдени от Национална спортна база. Причината - наеми, Които дължат за ползва­нето на стадион "Васил Левсни" за сезон 2011/12. Тази нови­на също бе потвърдена.

"От Локомотив София ни дължат 75 хиляди лева. Те имат изпълнителен лист за това нещо. Осъдени са", Ко­ментира Спас Спасов от от­дел "финансово-счетоводен" на Национална спортна база.


Както е известно, ли­цензът на червено-черните за новия сезон Клати и халфьт на Лудогорец Светослав Дяков. Той осъди Клуба за 52 хиляди лева.

Отделно от "Надежда" дължат и пари на БФС за наказания, Които не са платили. Те обаче се очаква да бъдат приспаднати от парите за тв правата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки