Топчо приема предизвикателството: Искам моят екип още дълго да води Левски

"Дали ще стане добър треньор от мен е съвсем друг въпрос. Но аз искам да се занимавам с това, това съм правил цял живот"

Топчо приема предизвикателството: Искам моят екип още дълго да води Левски
Елин Топузаков досега беше помощник-треньор на Левски, но в новото трио с Тони Здравков и Мариан Христов сякаш ще бъде много повече старши треньор, отколкото помощник.

Топчо заяви тази вечер, че е готов за предизвикателството и се надява още дълго време да води тренировките на Левски, като не скри амбициите си да бъде треньор на отбора, но не сам, а със своя екип.

„Днес аз водих тренировката, вчера също. Надявам се дълго време да водя тренировките с моя екип. Аз съм колективен играч, за мен е най-важно в екипа да има разбирателство и идеите да се предават на момчетата в отбора. Дали ще стане добър треньор от мен е съвсем друг въпрос. Но аз искам да се занимавам с това, това съм правил цял живот”, заяви Топузаков в „Шоуто на Слави”, където беше гост.

Бившият бранител все още вярва, че въпреки всички скандали Левски може да е шампион на България в края на сезона.

„В Левски сме свикнали да сме първи. Първи влязохме в Шампионска лига, първи направихме такъв скандал, дано да сме първи и на края на сезона. Вярвам в това, мисля, че и играчите вярват”.

Той не иска да се връща към мегаскандала с Ивайло Петев, защото няма как да се поправи стореното от феновете, но признава, че грозните сцени са удар по имиджа на Левски.

„Неприятно е случващото се, удря по имиджа на Левски като клуб и институция. Но това се случи и няма как да го върнем да го поправим. Феновете също не могат да излязат с едно общо мнение за случилото се. И ръководството, и феновете имат своя версия, но не знам кое е най-точното”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки