Генов отвърна на Стоилов: Гаел на по-хубав терен само ще го гледат+ВИДЕО

Щом сме ги победили на този терен, представете си, ако беше по-добър

Генов отвърна на Стоилов: Гаел на по-хубав терен само ще го гледат+ВИДЕО
Старши треньорът на Локомотив (София) Стефан Генов бе много щастлив от успеха с 3:2 над тима на Ботев (Пловдив), предаде репортер на Novsport.com. Той обаче се ядоса от нападките на наставника на "канарите" Мъри Стоилов, че теренът е бил основният фактор за загубата на пловдивчани. 
 
"Заслужено стигнахме до трите точки, много стойностен мач, с много голове, с опасности и пред двете врати. Ботев е най-подготвеният отбор в цялата ни група", започна Генов на пресконференцията след края на двубоя.  
 
"Щом сме ги победили на този терен, представете си, ако беше по-добър. И аз съм съгласен, че теренът беше лош, но по-малко приказки и повече работа, да не се изхвърлят толкова. Маркиньос ли не може да играе на добър терен, Гаел ли? Гаел на по-хубав терен само ще го гледат. Нека не ни подценяват", продължи Генов.
 
"Тази седмица имахме много здравословни проблеми. Трябва играчите да се вдигнат, да починем добре, защото футболистите ни си личи, че не са карали подготовка, получават различни разтежение в хода на срещите", изрази леко съжаление специалистът. 
 
"Целта ни е първата седмица, много ще ни е трудно, има много мачове, но сме длъжни да преследваме тази цел. Очакваме нов футболист, който първо ще дойде на проби. Нямам категорични впечатления, за да го взема директно. Централен нападател е", завърши Стефан Генов. 
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки