Ръководството на Беласица: Пламен Марков няма право да ни напада

Новите ръководители на Беласица останаха обидени от вчерашното изказване на бившия селекционер Пламен Марков, което бе страхотен удар по реномето на клуба от южния град

Ръководството на Беласица: Пламен Марков няма право да ни напада

Новите ръководители на Беласица останаха обидени от вчерашното изказване на бившия селекционер Пламен Марков, което бе страхотен удар по реномето на клуба от южния град, предаде кореспондентът на Novsport.com в Петрич.

Бившият национален треньор нападна ръководството на БФС и хвърли сериозни упреци, към петричкия тим за тяхното оставане в елита, преди две години за сметка на Берое. Новите собственици на Беласица реагираха светкавично и излязоха с позиция по темата:

„Не е приятно да се плюе по нашия отбор за неща станали преди години. Ние сме нови собственици, градим нов имидж на клуба и до година-две Беласица ще си върне уважението на футболната общественост. Не е приятно такива неща да излизат от устата на хора, които по това време са били част от това управление. Защо г-н Марков не ги каза, когато работеше, като селекционер при същите хора, а чак сега.

Беласица е отбор с 90-годишна история и едва ли се задържа в „А” група, тогава за сметка на Берое. Дали тогава проблема не си беше в отбора на „заралии”.

Историята познава още много странни случаи в българския футбол. Дори самите ние станахме жертва през 1984 г., когато от 12-о място изпаднахме заради някакви измислени баражи. Не трябва обаче да се връщаме назад, а да гледаме напред, защото футболът ни вече е стигнал дъното. Ако продължаваме така, няма да намерим изход от кризата.

Самият Марков пък да не забравя, че той самият като футболист също е падал в Петрич.

Благодарение на Министъра на спорта Свилен Нейков, както и на шефовете на Национална спортна база „Цар Самуил”, ни се позволява да инвестираме в базите. Всички ще се убедят до лятото, какво ще направим, като бази. Това пък ще позволи да създаваме на сезон по един или двама футболисти за големия футбол. Беласица е футболна марка и няма да позволим да се удря по реномето на отбора”, каза новият президент на тима Георги Георгиев.

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки