Светльо Тодоров: Славчев първо трябва да запише мачове за националния отбор преди Висшата лига

Добруджа има своите шансове за "А" група, така че ще се борим

Светльо Тодоров: Славчев първо трябва да запише мачове за националния отбор преди Висшата лига
Старши треньорът на втородивизионния Добруджа и бивш футболист на Литекс Светослав Тодоров изгледа нулевото равенство на ловчанлии с ЦСКА.
 
„Стана труден двубой, теренът беше труден, пързаляха се, заслужено равенство. На този студ, на този терен това е положението. Аз не съм човекът, който трябва да каже дали да се играе или не, но според мен се рискува със здравето на футболистите. Литекс играе супер футбол в момента и имат шансове за титлата. Сезонът обаче е доста дълъг. Тепърва предстои великолепната седморка”, коментира той, след което адмирира политиката на Литекс да налага юноши.
 
„Това е пътят, за да има бъдеще българският футбол -колкото се може повече български момчета да играят в А група.
 
На въпрос дали Симеон Славчев, за когото се говори, че има интерес от Тотнъм, има качества за Висшата лига, Тоди каза: „Разбира се, има качества момчето да играе на високо ниво. Но първо трябва да запише мачове за националния отбор, за да запише участие във Висшата лига.”
 
В отговор на въпрос, свързан с шансовете на Добруджа да се завърне в „А” група, наставникът на втородивизионния тим каза: „Имаме своите шансове, така че ще се борим.”
 
След края на есенния дял добричлии заемат 5-ото място в „Б” група, като изостават с 3 точки от втория Хасково и с 13 от лидера Марек.  

    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки