ОФК Пирин с първа победа в контролите

"Орлетата" биха с 3:1 Сапарева Баня, Драги Коцев бележи

ОФК Пирин с първа победа в контролите
Благоевградският Пирин се поздрави с първа победа в подготвителния период днес на стадиона в село Рилци, побеждавайки Германея от Сапарева Баня с 3:1, обявиха от пресслужбата на благоевградчани. "Орлетата" доминираха почти през целия двубой, в който изпробваха всичките си налични състезатели.
 
Пиринци откриха резултата още в шестата минута, след като Стоев центрира добре от корнер, а Туджаров засече топката с глава в мрежата. Последваха минути на разигравания и единоборства, без реални положение, до средата на полувремето, когато Тасев отбеляза красиво попадение, стреляйки от около 25 метра неспасяемо за вратаря на гостите за 2:0.
 
През втората част старши треньора на зелените пусна в игра доста от основните футболисти, като 30 минути записа и Драги Коцев, който се завърна с гол в мачовете за родния Пирин. Той бе точен в 63-та минута, след добавка при удар в гредата на символичните гости. Отлични възможности за гол пропиляха още Златинов и Хаджииванов. Красиво почетно попадение отбелязаха гостите в 70-та минута чрез Карачовски, който стреля от далеч и неспасяемо за Бахтарлиев. До края на срещата в игра за зелените влязоха и всички трениращи с мъжете юноши, които посъживиха играта, но без реален голов резултат. Следващата контрола за Пирин е отново на стадиона в Рилци – тази събота от 14:00, а съперник е Пирин ГД. 
 
Състав на Пирин в днешната среща: Захари Димитров, Александър Башлиев, Румен Сандев, Атанас Спириев, Андрей Стоев, Васил Туджаров, Димитър Благов, Владислав Шумантов, Антонио Ласков, Тони Тасев, Веселин Стойков. През втората част се появиха Христо Бахтерлиев, Станислав Бачев, Смаил Креболиев, Антонио Хаджииванов, Тодор Траянов, Драги Коцев, Здравко Карадачки, Васил Мадолев, Владислав Златинов, Юлиян Попев, Андон Гущеров и Шкевов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки