Предлагат Ангел Грънчов на Черноморец

"Предлагаха ми го, преди да разтрогне с ЦСКА. Ще видим", лаконичен бе Херо

Предлагат Ангел Грънчов на Черноморец

Централният защитник Ангел Грънчов може да премине в Черноморец, пише "Тема Спорт". Бранителят е бил предлаган на старши треньора на Черноморец Димитър Димитров.

Специалистът е изразил готовност да прибере футболиста. Както е известно, преди дни Грънчов подаде молба за едностранно прекратяване на договора си с ЦСКА по вина на клуба заради неизплатени заплати.
"Предлагаха ми го, преди да разтрогне с ЦСКА. В момента не знам къде и какво му редят мениджърите. Ще видим", лаконичен бе наставникът на отбора от Бургас.

Идеята е младежкият национал да премине на "Лазур" до лятото и да помогне на Черноморец в битката за оцеляване. Интерес към централния защитник има и Локомотив (Пловдив). Старши треньорът на „черно-белите“ Александър Станков заяви, че има бранителя в главата си като идея за подсилване на отбраната.

Самият футболист обяви, че си търси отбор, където ще играе редовно. На "Българска армия" това не се случваше, тъй като Стойчо Младенов не разчиташе на него. Според запознати Грънчов нямал нищо против да премине в Черноморец. Днес бургазлии ще премерят сили в контрола с Левски в Созопол от 14:00 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки