В Англия вече залагат кой ще замени Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед

Луис ван Гаал и Михаел Лаудруп са фаворити, говори се и за връщане на сър Алекс

В Англия вече залагат кой ще замени Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед
Слабите игри на Манчестър Юнайтед през този сезон са нещо нормално, но след загубата от Олимпиакос с 0:2 в Гърция има раздвижване около треньорския пост и голяма част от феновете поискаха оставката на Дейвид Мойс.

В Англия коефициентите за уволнение на Мойс паднаха драстично, а на Острова вече имат и своя фаворит за заместник на шотландеца и той се казва Луис ван Гаал.

Според „Метро”, шансовете Мойс да бъде уволнен ще бъдат значително завишени, ако той не успее да класира английския шампион за четвъртфиналите в Шампионска лига.

Ван Гаал ще води Холандия на Световното първенство в Бразилия и ако Юнайтед иска той да води отбора, ще трябва да се изчака до лятото.

Но не липсват и други предложения. Сред тях може би най-желаното от феновете е завръщане на легендата сър Алекс Фъргюсън на треньорската скамейка. Фърги се отказа в края на миналия сезон и сега е директор в клуба, но е малко вероятно той да се върне към професията, тъй като категорично обяви оттеглянето си.

Другите най-споменавани имена са това на наставника на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп и уволнения от Суонзи Михаел Лаудруп.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки