Иван Вуцов зове Батков да не се поддава на натиска на феновете и да остане в Левски

Колкото до Иво Тонев - добър ръководител е и трябва да продължи да ра­боти на „Герена", смята Вуцов

Иван Вуцов зове Батков да не се поддава на натиска на феновете и да остане в Левски
Бившият фут­болист, треньор и ръководител на Левски Иван Ву­цов заяви, че То­дор Батков трябва да остане на­чело на клуба и да не се поддава на натиска на феновете.

"Не бива той да се води по думите и искани­ята на привърже­ниците. Те са част от играта, но в никакъв слу­чай те не трябва да са хората, кои­то да диктуват какво трябва да стане и каква да е политиката на клуба. Смятам, че Батков е човек, който желае и прави добро за футбола. И не трябва да получа­ва това от три­буните. Дали уп­равлява правилно, не мога да кажа - сигурно има добри неща, както и такива за коригиране. Ще се справи. То­дор Батков трябва да оста­не в Левски. Колкото до Иво Тонев - добър ръководител е и трябва да продължи да ра­боти на „Герена", каза Вуцов пред Канал 3.

Той адмирира младия треньор Елин Топузаков, който срещу Ботев Пловдив (2:0) пусна като титуляри трима юноши -Борислав и Радослав Цоневи и Владислав Мисяк.

„Това бе радостно, но мисля, че по-закъсняло. Но по-добре къс­но, отколкото никога. Как­то и да се развият нещата - бъдещето е на младите. Най-голямото признание за близнаците Цоневи и Мисяк дойде от изказването на Владимир Гаджев, който зая­ви, че те са спечелили мача. Младите показаха, че имат място в състава. В тях има хляб, необходимо е да им се гласува доверие. Има още добри млади кадри в клуба", посочи Вуцов и допълни, че не легионерите са основна­та причина за състоянието на Левски в момента.

"Не може все пак да не купуваме чужденци. Но трябва да бъ­дем доста по-предпазливи и внимателни - да взимаме ка­чество, а не количество. Не можем да кажем, че само чужденците са виновници за това състояние на Левски. Аз смятам, че причините са много. Но клубът ще намери сили и ще излезе от ситуа­цията", завърши той. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки