Иван Цачев пред Novsport.com: С удоволствие бих играл в Славия

"Велев ми даде шанс в Левски, за което съм му много благодарен", заяви нападателят

Иван Цачев пред Novsport.com: С удоволствие бих играл в Славия

С удоволствие бих играл в Славия. Това заяви в интервю за Novsport.com нападателят на Левски Иван Цачев.

За него има сериозен интерес от страна на Славия, защото се вписва перфектно в идеята на президента Венци Стефанов за налагане на млади играчи, а Емил Велев вече обяви, че го иска на всяка цена в състава. В момента младокът е на почивка, която прекарва в родния си град Варна.

"Относно интереса на Славия към мен, истината е, че и аз не знам какво става. Знам това, което чета по вестниците. По принцип има интерес, но не знам как ще се развият нещата. Имам желание да отида в Славия и с удоволствие бих играл там”, коментира Цачев.

„Надявам се Велев да ми даде шанс, все пак той ми даде шанса в Левски, за което сам му много благодарен. Не мога да коментирам дали съм получил достатъчно шансове в Левски. За това, което ми дадоха, не мисля, че съм показал кой знае какво в тези малко мачове, които съм играл, така че мисля, че с право си ме освобождават”, обясни играчът на Левски.

„Аз съм си от Варна, за това сега съм си в къщи и си почивам на морето. Общо взето се забавлявам”, завърши младият талантлив нападател.


Цялото интервю с Иван Цачев можете да чуете на прикачения аудио файл.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки