Димитър Димитров - Херо: Александър Томов е магьосник

"Може би ще дойде това време, когато ще се опитам да сменя статуквото си във футбола", намеква треньорът на Черноморец, когато бе попитан за Гонзо и Левски

Димитър Димитров - Херо: Александър Томов е магьосник
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо заяви в ексклузивно интервю в предаването "1:1 с Кирил Веселински" по Канал 3, че главният акционер на ЦСКА Александът Томов е истински магьосник и дори Дейвид Копърфийлд би му завидял.
 
"Много ми е интересно какво се случва с тях. Не мога да кажа дали моделът им ще е успешен. Трябва време, за да преценим. Този човек е магьосник”, каза Херо.
 
Специалистът отговори и на въпроса дали би се завърнал в Левски заедно с Георги Иванов от лятото.
 
"В добри отношения сме. Той ми беше футболист, когато бях треньор на Левски. Ще запазим тези си отношения. Много хора ме питаха този въпрос. Може би ще дойде това време, когато ще се опитам да сменя статуквото си във футбола. Ако се работи в тази насока, е много важно да имаш до себе си треньори, които да имат еднаква философия за играта и да я разбират. Ако ще работя на такава позиция, ще трябва да е с треньори и личности, чиито виждания съвпадат с моето. Не мога еднозначно да говоря по този въпрос. Не мога да кажа категорично „Да", защото има много неясноти около мен и отборите, с които работя.”
 
Херо посочи къде са най-големите проблеми в българския футбол.
 

"За мен най-големият проблем са футболните президенти в Изпълкома, които дърпат чергата към себе си и стресират съдиите, които под това напрежение правят глупост след глупост. Много са малко президентите, които не правят тези неща. Не знам дали ще ми стигнат за едната ръка да ги изброя. Това е ужасяващо, но това са факти. Да, сега ще се излее помия върху мен, но така се работи в България. Тези хора си поръчват съдии, а балъците като нас реагират като са ощетени и после им скачат и ги наричат плачковци. Решението на БФС за назначаване на още президенти в Изпълкома показва, че няма да има промяна. Трябва всички президенти да се махнат от футболния съюз, иначе няма как да има промяна​​.” 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки