Торес се връща в Атлетико като част от сделката за Диего Коща

Диего Симеоне призна, че Хлапето подддържа постоянен контакт с "дюшекчиите"

Торес се връща в Атлетико като част от сделката за Диего Коща

Фернандо Торес е пред завръщане в родния си клуб Атлетико Мадрид, твърди британският всекидневник "Дейли мейл". Испанският нападател, който в момента играе за Челси, е в постоянен контакт със старши треньор на мадридчаните Диего Симеоне, като е възможно той да стане част от сделка за преминаването на Диего Коща в Лондон.

"Торес поддържа постоянен контакт с отбора и ни пожелава успех преди всеки важен мач, а от време на време ми изпраща и съобщения. Той е много доволен от ситуацията в Атлетико, а и ние няма как да пренебрегнем възможността той да се завърне в родния си клуб", каза Симеоне за "Онда Серо". Преди години Торес беше капитан на Диего Симеоне, а двамата играеха заедно на "Висенте Калдерон".

Връзката между Атлетико и Челси стана много тясна в края на настоящия сезон. Освен че двата отбора могат да направят бартер със своите централни нападатели, на вратата на испанците пази взетият под наем от Челси - Тибо Куртоа. На всичкото отгоре, двата тима ще се срещнат в полуфиналите на Шампионската лига.

"Бъдещето на Диего Коща зависи единствено от него. Каквото той реши, че е най-добро за неговото бъдеще, това и ще се случи. Аз го подкрепям. Нормално е Челси да има интерес към него, защото Самуел Ето'о не става по-млад, а Коща може да върши отлична работа в атака. За сега обаче, той е при нас", добави Симеоне по адрес на спекулациите. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки