Гонзо: Люпко щеше да направи Левски шампион

"На "Герена" няма шанс да се върна", заяви Георги Иванов

Гонзо: Люпко щеше да направи Левски шампион

Георги Иванов-Гозно не би се върнал в Левски на какъвто и да е пост. Поне за момента. Това разкри самият той. Иванов за последно беше треньор на Черно море. Гонзо е сигурен, че Делио Роси ще преобрази "сините" през пролетта.

 

"Първото нещо, което ме накара да напусна Черно море беше четирите загуби. Напуснах заради някои футболисти. В Черно море има футболисти, които са свикнали да няма напрежение. Разделих се нормално с всички. Нямам зор да работя на всяка цена.

 

Никой не ме е търсил от Левски. Няма шанс да се върна на "Герена". Даниел Боримиров е отдаден човек и обича децата. Той при всички случаи ще бъде полезен.

При Делио Роси Левски също има проблеми в играта. Смятам че всеки, който наблюдава отбора, не е доволен. Но за всяко нещо трябва време и съм убеден, че Роси ще промени отбора след Нова година. Левски е клуб, в който освен победа, не се приема друг резултат.

 

Не вярвам на някой да му харесва футболът, който играят "сините" в момента. Хората обичат футбол с повече ситуации и голове. Българите сме такива, че като дойде чужденец, започваме да го гледаме по друг начин. В Левски, като дойде сърбин за треньор - започваме да говорим на сръбски. Трябва треньорите да учат български. Не трябва чужденците да са с приоритет пред българските играчи. Левски не е готов за титлата, защото отборът е в процес на изграждане.

 

Към Димитър Димитров нямам лоши чувства, няма конфликт между нас. Битката за титлата ще бъде между три коня, като единият, в лицето на Лудогорец, има предимство. Смятам, че напускането ми от Левски и от Черно море е много правилно решение за мен. Люпко Петрович показа как трябва да се работи в Левски. Отборът можеше да стане шампион с него", каза Георги Иванов пред Канал 3.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки