Паулиньо: Искам да остана в историята на Левски, сърцето ми вече е "синьо"!

"Искам да помогна да Левски да спечели трофеи, да бъда на върха в българския футбол", заяви Паулиньо

Паулиньо: Искам да остана в историята на Левски, сърцето ми вече е "синьо"!

 Една от големите звезди на Левски - Паулиньо даде пространно интервю за своите първи шест месеца в родния гранд. Крилото призна, че се чувства фантастично в София, като дори и първото му дете ще се роди в българската столица.

 
Техничарят допълни, че при "сините" той е намерил подходяща среда за развитие и се закани да остане в историята на клуба чрез доброто си представяне и спечелени трофеи. Ето какво още сподели той пред FPA Agency.
 
"В Левски съм повече от половин година. Пристигнах през януари. Много съм щастлив тук. Хората тук в България се отнасят много добре с мен. В клуба ме посрещнаха с много любов. Накараха ме да се почувствам като у дома си. Президентът и ръководството на клуба направиха така, че аз и съпругата ми да се чувстваме комфортно в София. Затова бих искал да им благодаря и да върна жеста с представянето си на терена".
 
"Искам да помогна да Левски да спечели трофеи, да бъда на върха в българския футбол и да помогна на клуба в Европа. Дойдох тук, за да пиша история, защото един ден искам да бъда запомнен като някой, който е дал всичко от себе си за клуба".
 
"Преди да дойда в София не бях играл футбол шест месеца. Казах си: "Сега или никога". Работих много здраво и отборът ни успя да се класира за квалификациите на Лига Европа. Сега на подготовката работим много - технически, психически и физически. Феновете тук са фантастични. Още в първия мач, който играх на "Герена" усетих, че Левски е отбор на феновете. Подкрепата им е невероятна. В Бразилия играх за Коринтианс, който има много фенове. Честно казано мислех, че в Европа никога няма да усетя подобна подкрепа, но съм бил в грешка".
 
"На финала за Купата на Националния стадион бяха 40 000, които пееха през цялото време. Беше фантастично да получиш тяхната подкрепа. Жена ми и аз нямаме думи да опишем София. Обичаме града и хората. Толкова ни харесва, че решихме първото ни дете да се роди в София. Бих искал да кажа на привържениците, че сърцето ми е "синьо". Оценявам тяхната подкрепа и ще продължа да давам максимума на терена".
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки