Локо Дряново се подсили с двама чужденци

Французин и австралиец дойдоха при "железничарите"

Локо Дряново се подсили с двама чужденци

 Ръководството на третодивизионния Локомотив (Дряново) представи най-новите си попълнения. Благодарение на силните контакти на Ивелин Драшков, Станислав Генчев и Тодор Георгиев "железничарите" вдигат нивото с подкрепление от чужбина. Част от Локомотив вече са французинът Самба Лионел и австралиецът Емерсон Зина. Първият играе дефанзивен полузащитник, висок е 183 см и тежи 75 кг. Самба Лионел е роден през 1999 година в Конго, има и френски паспорт. Играл е в трета и четвърта дивизия в страната на "петлите", последеният му отбор е АЦС Фореста Сукуева от трета дивизия в Румъния. Самба Лионел е с две повиквателни за националния отбор на Конго до 20 години.

 
Второто попълнение - централният нападател Емерсон Зина е от Австралия. Роден е 1999 година в Кот д`Ивоар. За последно е играл във втория отбор на белгийския Мехелен. Има австралийски паспорт. Факт е, че Локомотив (Дряново) след седем години отново се завърна и е най-младият отбор и най-нискобюджетният клуб от четирите групи в Трета лига. С оглед на не добрия старт в първенството и продължаващото изграждане на отбора бяха привлечени новите попълнения.
 
В Локомотив се надяват Лионел Самба и Емерсон Зина да допринесат за добрите резултати на отбора. Ръководството на клуба изказва благодарности на г-н Валери Димитров и г-н Цецо Алексиев, както и на Теодор Денчев в Дряново. На 25.10. в четвъртък от 19:00 часа в конферентната зала на „Парк хотел Дряново” ръководството на клуба ще се срещне с всички фирми и организации в Дряново, с цел финансово подпомагане на мъжкия представителен отбор.
 
Вчера, Локо загуби като гост в Плевен с 4:1, а тази неделя на 14-октомври, от 16:00 часа, на градския стадион в Дряново, в 11- кръг на Северозападната Трета лига, местният Локомотив посреща отбора на Първа атомна от град Козлодуй.
Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки