Шеф на заралии: Камбуров иска да свали Петър Жеков от върха

Нито Бандаловски, нито клубът е получил запитване от ЦСКА, каза спортният директор Валентин Грудев

Шеф на заралии: Камбуров иска да свали Петър Жеков от върха
Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира пред "Тема спорт" основните въпроси около отбора и клуба в навечерието на пролетния дял.
 
ЗА КОНТРОЛИТЕ
Доволен съм от видяното. Направихме полезна стъпка към официалните мачове. Срещу Гълъбово се получиха хубави неща, с доста положения, важното е да ги оползотворяваме в шампионата. Искам да благодаря на нашата публика, тъй като на контролата присъстваха близо 1000 души. Бих могъл да отлича Баранов и Еуженио, но целият отбор игра на високо ниво. Конкретно за Баранов смятам, че е класен защитник, интелигентен, с добро изнасяне на топката, национал на Естония. Добро попълнение е. Еуженио пък го познава цяла България и това наклони везните да го привлечем отново. Педро има голов нюх, добра техника и бързина. Смятам, че ще е доста полезен, защото много добре познава нашия шампионат. Малко ни притеснява ситуацията с Леони, който получи контузия в рамото. Дано не излезе нещо сериозно - да е разтежение, а не скъсване на мускул.
 
ЗА ОХЕНЕ И ОЩЕ НОВИ
Когато Карлос Охене стане наш футболист, ще го обявим. Засега все още не е, но го очакваме през седмицата. Почти сме завършили селекцията и реално нямаме нужда от кой знае какви допълнителни играчи.
 
ЗА ИНТЕРЕС НА ЦСКА КЪМ БАНДАЛОВСКИ
Интересът на ЦСКА и Левски към наши играчи показва, че в Берое се работи добре. Бандаловски, който отдавна беше забравен от ЦСКА, в момента е национал на България и се представя много силно при нас. Той е футболист на Берое. Ние засега нямаме информация някой официално да го е поискал. На този етап нито клубът, нито играчът е получил запитване от ЦСКА. Той има качествата да играе и в ЦСКА, и в Левски. Мисля, че се чувства добре при нас, уважаван е в Стара Загора и възроди кариерата си в Берое. Съществува интерес и към други наши футболисти, но от чуждестранни клубове. Има време до края на трансферния прозорец. Но ние имаме своите амбиции в първенството, не мисля, че отстъпваме по нещо на ЦСКА и Левски.
 
ЗА КАМБУРОВ И ДОГОВОРА МУ
Вече сме провели разговори с всички футболисти, чиито договори изтичат. Лично аз съм говорил с Камбуров. Всичко между нас като ръководство и него е ясно. Смятам, че може да се очаква да остане в Берое и през следващия сезон. Той е воден от амбицията да счупи рекорда на Петър Жеков. Нормално е да има това желание, Камбуров е една от последните действащи легенди. А и вижда, че има основание да преследва постижението. Искам да отчета също, че през последния месец Камбуров проявява много по-различна гледна точка като опит, вдъхва много сериозен позитивизъм на момчетата.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки