Акрапович: Можем да бием всеки, в това число и Левски

"Сега сме 2-3 стъпки по-напред от миналата година", обяви треньорът на Локо Пд

Акрапович: Можем да бием всеки, в това число и Левски

 Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, коментира предстоящия мач с Левски, с който двата отбора подновяват борбата в Първа лига. Сблъсъкът на "Георги Аспарухов" е тази неделя, от 17,00 часа.

 
"Подготовката върви по план, лагерът в Анталия мина много добре. От началото до сега сме изиграли осем контроли и се вижда, че някои неща, които миналата година не бяха така, както исках аз, сега са поне 2-3 стъпки по-напред. Харесва ми това, че между футболистите има конкуренция - всеки има желание да даде максималното от себе си. Другото, на което много държа, са отношенията - искам те да си помагат един на друг, атмосферата в отбора да е ведра и позитивна, и смятам, че до голяма степен това е факт. Кондиционно отборът е в много добра форма. Доволен съм от зимната селекция, запазихме почти същия състав, като надградихме с новите попълнения. Успяхме да намерим играчите, които отговарят на моята концепция за отбор от млади футболисти. Момчил Цветанов се аклиматизира много бързо и има голямо желание да покаже на публиката, че може да помогне. Никола Марич и Един Бахтич също са много качествени футболисти, все още се адаптират и се надявам скоро да могат да разгърнат своя потенциал и да помогнат на отбора да върви напред. Освен тях взехме и вратаря Стамен Бояджиев - талантлив и млад, бъдещето е пред него. Готови сме, полусезонът предстои, има много мачове и всеки един играч ще има възможност да се докаже на терена", заяви Акрапович.
 
"Относно предстоящия ни мач в неделя срещу Левски мога да кажа, че през есента на миналата година Локомотив показа, че може да победи всеки - в това число Левски, Лудогорец и Ботев. Понякога вземахме точка, друг път нямахме късмет, а понякога противникът ни превъзхождаше, но във всеки мач имахме отбор, който даваше 100 процента от себе си. Вярвам, че ще продължат по този начин и през предстоящия полусезон и ще играем агресивен, атакуващ, мъжки футбол. Надявам се феновете да продължат да подкрепят отбора", добави босненецът.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки