Шеф в Монтана: Царско село се опитва да ни спре от 20 кръга

"На Ферарио Спасов не му издържаха нервите", обяви Румен Панайотов

Шеф в Монтана: Царско село се опитва да ни спре от 20 кръга

 Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов изрази възмущението си от случилото се в двубоя между неговия тим и Добруджа в изминалия кръг на Втора лига. Монтанци имат претенции, че съдията Станислав Ставров не е отсъдил три дузпи за техния тим, като това е била основната причина досегашният старши треньор Ферарио Спасов да реши да подаде оставка. Панайотов заяви открито, че един от конкурентите на тима - Царско село всячески се опитва да спре тима му. 

 
 
“На господин Спасов не му издържаха нервите от този мач с Добруджа, така грубо повлиян от съдийството. Ние вече сезирахме съдийската комисия, но в този мач се случи това, което не трябваше да се случва. Съдията Станислав Ставров повлия на целия шампионат. Не само сега, когато не даде три дузпи за Монтана в рамките на 15 минути, но спомнете си и мача Арда - Царско село. Целта е една - да се спре отборът на Монтана. Един конкурент се опитва да го направи от 20 кръга насам това е Царско село. Лично мен не ме притеснява да го изкажа това нещо. Именно затова господин Спасов каза, че не иска да работи в такава обстановка с такива съдии. Не иска да бъде наказван по една година нахлуване на терена”, каза Панайотов пред Sportal.bg.
 
Директорът на клуба заяви, че очаква удари под кръста в предстоящия мач между Царско село и Монтана в София и каза, че всеки един тим, когато излиза срещу отбора му се раздава до краен предел, а срещу Царско село не е така.
 
 
“Очакваме удари под кръста за мача с Царско село. То е очевидно, че ще има ние сме свикнали. Всеки един мач на Монтана е изключителен - другите отбори просто не приличат на себе си. Една изключителна агресия и поведение, а погледнете мачовете на Царско село с другите отбори и поведението им. За нас няма значение дали мачът е с Царско село или друг отбор - отиваме и играем. С тоя мач животът не свършва, но вече минават всякакви граници”, каза още Панайотов.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки