Пламен Марков: Пенев постави клуба в трудно положение

"Няма шанс да поема аз ЦСКА, явно не сме дорасли да станем шампиони"

Пламен Марков: Пенев постави клуба в трудно положение

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира оставката на Любо Пенев, който сензационно си тръгна от клуба. Той остана изненадан от случилото се.

 
"Не съм говорил с Любо Пенев. Не знам подробности относно неговата гледна точка, не коментирам на неща на които не съм присъствал, нито съм в течение", коментира Пламен Марков пред "Гонг".
 
"Любо Пенев дойде в период, в който и подготовката, и селекцията бяха приключили. Нямаше как да се прави селекция в този момент, това са правила от ФИФА и УЕФА, шампионатът е към своя край, има един месец. Може да е разговарял със собствениците относно селекция, с които аз не съм в течение. Поставя ни в сложна ситуация, днес отборът пътува, това затруднява клуба в много посоки, утре играем във Варна. Кой ще води отбора ще реши собственикът. Няма как да дам генерална оценка, целите в ЦСКА са високи, играе се за първо място, за победи", коментира още Марков.
 
"ЦСКА влага според възможностите си - организационни, структурни, всякакви", добави още спортният директор на "червените". 
 
"Гриша Ганчев има ексклузивните права заедно с Инджов, кой да бъде старши-треньор и кой не. Аз съм на стадиона, не съм в течение", продължи Марков.
 
"Целта беше Купата и тя беше постижима. Също така ако бяхме победили Ботев в шампионатния мач разликата ставаше 2 точки, сега е 5 точки. Любо Пенев ми е колега, учуден съм, вчера на тренировката нямаше индикация за подобно решение. Няма шанс да поема аз ЦСКА", каза още Марков.
 
"В спорта има победители и победени, ние явно не сме дорасли още нивото да станем шампиони, опира въпросът до състезание, в което по-добрите побеждават, а съответно другите отстъпват", завърши бившият национал.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки