ИЗВЪНРЕДНО: Греъм Кери каза "да" на ЦСКА

Може да бъде представен още днес

ИЗВЪНРЕДНО: Греъм Кери каза "да" на ЦСКА
ЦСКА е постигнал договорка с ирландското крило Греъм Кери (30 г.). Той почти сигурно ще бъде представен при старта на лятната подготовка днес.
 
По-рано през седмицата Кери е посетил България, като е провел разговори с ръководството на клуба и е разгледал "Армията" и базата в Панчарево. Двете страни са се разбрали по условията и ирлндецът е казал "да" на офертата.
 
Така той би се превърнал в петото попълнение след левия бек Петър Занев, офанзивните халфове Диего Фабрини и Денис Давидов, както и централния нападател Тони Уот. Подобно на Давидов ирландецът може да бъде използван като типичен №10 и флангови нападател. В началото на кариерата си пък е играл като ляв бек.
 
Медиите в Англия го описват като техничен футболист, добър в изпълнението на статични положения. Заклет фен е на Ливърпул.
 
Кери вчера е бил в Плимут, където игра за последно. Той е събрал багажа си и е освободил къщата, в която е живеел със своята съпруга. Това съобщи фен на английския тим, който е бил съсед на футболиста.
 
Журналист, който е с ресор Плимут, пък обяви, че Кери е бил в България за няколко дни по-рано тази седмица, макар да не беше сигурен дали е преминал медицински прегледи.
 
Крилото е получил оферти от Ковънтри и Бъртън Албиън, които играят в трета дивизия на Англия (Лига 1). Досегашният му тим Плимут изпадна в Лига 2. Кери обаче е изкушен от възможността да участва в Лига Европа и за първи път в кариерата си да играе далеч от Острова. Досега той е бил в три страни - Шотландия (Селтик, Сейнт Мирън и Рос Каунти), Ейре (Бохемианс) и Англия (Хъдърсфийлд и Плимут от 2015 г. насам).

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки