Левски оглежда пазара у нас за нови играчи

Поне един българин ще акостира на „Герена" през зимата

Левски оглежда пазара у нас за нови играчи
Треньорският щаб на Левски иска сред зимните попълнения да има и български футболисти. Затова и сините оглеждат перспективните играчи от родното първенство.
 
Петър Хубчев иска в началото на следващата година да подсили тима задължително със защитник и халф. През лятото той много настояваше да вземе асовете на Ботев Кристиан Димитров и Тодор Неделев, които играят точно на тези позиции, но ръководството не успя да му ги осигури. Не е изключено да бъде направен пореден опит в тази насока.
 
Левски искаше и левия бек на Берое Александър Василев, но в крайна сметка той остана под Аязмото и удължи договора си със заралии. От „Герена" бяха питали и за национала Камен Хаджиев, който е собственост на унгарския Академия Пушкаш. Маджарите обаче са поискали сериозна трансферна сума за него.
 
През лятото сините взеха двама българи - младежките национали Асен Чандъров и Здравков Димитров от Септември, като първият е под наем за 1 сезон. До момента обаче двамата трудно намират място дори в групата за мачовете.
 
През зимата на "Герена" най-вероятно ще има изходящи трансфери. Към Гърция може да поеме Франко Мазурек, към когото има интерес от местни тимове, сред които и Панатинайкос. Средствата, които бъдат получени от продажби на играчи, ще бъдат инвестирани в привличането на нови.
 
Румънският мениджър Джовани Бекали, който дава съвети за селекционната политика на клуба, заяви пред "Тема спорт", че Левски има предложения за младите си нападатели Станислав Иванов и Найджъл Роберта, но на този етап няма никакво намерение да се разделя с тях. Двамата са и водещите реализатори на тима до момента - имат по 6 шампионатни гола.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки