ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 с трансферен удар!

"Червените" взеха Дани Младенов

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 с трансферен удар!

 Един от лидерите във Втора лига ЦСКА 1948 представи първото си зимно попълнение. "Червените" направиха истински удар, привличайки един от най-добрите реализатори в елита през есента Даниел Младенов. Нападателят разтрогна с Етър и идва като свободен агент. Той вече подписа договор за две години с "армейците".

 
Младенов е роден в Кюстендил преди 32 години, има повече от богата кариера във Велбъжд, Марек, Пирин, Левски, Черноморец, Монтана, Черно море, Септември Симитли, Оборище и Етър. Гордее се с над 250 мача и 90 гола в професионалния футбол. Любопитното е, че едва тази година дебютира за националния отбор след уникални мачове за Етър.
 
"Привлече ме най-вече огромната амбиция на ЦСКА. Разтрогнах с Етър и бях на път да приема оферта от чужбина. В този момент дойде предложението от ЦСКА, което е близко като условия, но тимът има много по-високи цели, а и съм на час от дома", заяви Дани Младенов пред клубната телевизия на новия си отбор.
 
"Разбира се, че тимът ще се пребори за първото място. Колкото до турнира за Купата – в България се познаваме отлично, нито един резултат между ЦСКА и Локомотив няма да е изненада", добави нападателят. Той беше провокиран с въпрос дали знае кой е последният нападател от Кюстендил, водил атаката на ЦСКА. Новото попълнение се справи за стотни от секундата.
 
"Евгени Йорданов! Вкара много голове и то решаващи. Не само е мой съгражданин, но и мой приятел", допълни Младенов по адрес на Гената, който имаше страхотни моменти при титлата през 2005 година. Той обясни и странните криволици в кариерата му, които в един момент го пратиха в Панагюрище, а в следващия – на "Уембли".
 
"Всеки има възходи и падения, но при мен решителни се оказаха няколко тежки контузии. Но не става въпрос за късмет – той идва при силните, които го търсят. Аз се имам за мъжко момче", завърши новият нападател на "червените". 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки