ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев надъха ЦСКА за дербито!

Собственикът е обещал завишени премии за успехи срещу Левски и Лудогорец

ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев надъха ЦСКА за дербито!

 Ръководството на ЦСКА събра футболистите и треньорите на мотивационна среща преди дербито с Левски. Сбирката се е провела в офиса на собственика Гриша Ганчев. Разговорът между шефове, играчи и наставници се е състоял вчера и е имал за цел да мобилизира до краен предел отбора за предстоящия мач.

По традиция преди големи срещи Ганчев се вижда с футболистите, като в други случаи е посещавал тренировки в Панчарево. “Армейците” ще играят за солидни премии в дербито. За сблъсъците с Левски и Лудогорец премиите са завишени.

Повечето от футболистите на ЦСКА вече имат опит в сблъсъците със “сините” и то доста сериозен. Цели петима са записали поне по 10 участия във всички турнири. С най-много е халфът Рубен Пинто - 13, следван от Черниаускас, Чорбаджийски и Малинов с по 11 и Тиаго с 10. Интересното е, че има вариант, в който и петимата да останат резерви утре. На практика почти всички основни футболисти на “червените” вече са се изправяли срещу Левски с изключение на вратаря Бусато, който ще направи дебют утре.

На този етап в ЦСКА са замразили преговорите с играчите с изтичащи договори. Не е изключено обаче след сблъсъка с Левски да има раздвижване. До лятото контракти имат Пинто, Албентоса и Бусато. В тези на Албентоса и Бусато има клаузи за удалжаване и се очаква да бъдат активирани.

На “Армията” продължават преговорите и за трето ново попълнение. Става въпрос за халф, който не е свободен агент, но до този момент явно няма сключена сделка. Преди година “червените” привлякоха единствения си нов през зимата в последния възможен ден - бранителят Нуно Томаш на 28 февруари. В момента португалецът е ненужен и се готви самостоятелно в родината си.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки