Сашо Попов: Днес блокадата не се получаваше

"Все още не знаем къде ще играем следващия мач"

Сашо Попов: Днес блокадата не се получаваше

Днес блокадата не се получаваше така, както искахме. Иначе в атака се справяме. Хубав сервис бихме и днес. Завързани са геймовете, има надиграване, заяви треньорът на ЦСКА Сашо Попов след загубата с 1:3 от Нефтохимик.

 

"Мисля, че играхме добре. Изпуснахме пореден гейм - първия, който може да промени хода на срещата. Тежко е за нас да губим от Нефтохимик няколко такива гейма, в които сме с явно превъзходство. Хубаво беше, че не мръднахме психически. Аз мисля, че е равностойна серията. Разбира се, че Нефохимик е фаворит", коментира специалистът. 
 
"Имахме своите шансове и в двата мача. Играхме според мен достойно. Има някои моменти, които не ни харесват. . Има някои топки, които се печелят с повече късмет, рутина, вяра. Докато не го променим, няма да имаме успех", добави той.
 
"Сега лошото е, че не знаем къде се връщаме. Все още не знаем къде ще играем. В неделя ще се видим с ръководството на Лукойл да видим кой какво ще каже. Силно се надявам да няма ескалация на напрежението", каза още Попов.
 
"Играхме полуфинал в зала "Христо Ботев", тя на документи отговаря на изискванията на Лигата, но има европейско първенство. Помолихме ръководството на Нефтохимик да изтеглим мачовете с 3 дни. Те не се съгласяват, което ни лимитира възможностите да играем в София, което според мен не е феърплей. Заявихме зала "Васил Симов". Федерацията има свои изисквания. В момента сме малко в разкрачена позицияВсе още не знаем къде ще играем. Серията ще бъде много различна чисто психологически, ако спрем тази прокоба от загуби. Финал се играе победа за победа. Ние имаме задачата да победим Нефтохимик в следващия мач, след това ще мислим", завърши Попов.
Николай Желязков: Тези деца играха като мъже

Треньорът на "сините" със силни думи след триумфа

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки